FOTO: "Es to esmu izdarījusi!"; Samanta Tīna tikusi pie iespaidīga tetovējuma

tautaruna.lv 10.augusts 2021, 10:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Dziedātāja Samanta Tīna sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar attēlu, kurā atrāda iespaidīgu tetovējumu uz muguras, kas ir viņas horoskopa zīmes simbols - Auns.

Dziedātāja publiskojusi attēlu, kurā redzams, ka viņas mugura tagad rotā iespaidīgs tetovējums. Kā noprotams pēc dziedātājas norādītā, tetovējuma autors ir Mārtiņš Kaija.

"Viņa ir aiz manis. Viņa ir uz manas muguras! Viņa- Samanta, spītīgs, ambīcijām pārpildīts, prasīgs un kritisks auns! Mums nekad nav nevienam nekas bijis jāpierāda vai kāds jāuzvar, vai jāsacenšās ar kādu, lai kaut ko pierādītu. Ir jasacenšas un jāuzvar tikai un vienīgi sevi pašu-savs prāta kritiskais cietums pret sevi. Es to esmu izdarījusi! Uzvarējusi sevi. Es vienmēr būšu pati sev priekšā, jo esmu sev piedevusi kļūdas- iedomātās vai citu norādītās, esmu savam perfekcionisma aunam piedevusi un ļāvusies būt ievainojuma un paļauties nekontrolēt savu sievišķīgo sirdsbalsi un sajūtas. Ir jānomirst, lai sevi uzvarētu un pieņemtu. Ir bijis ļoti grūti cīnīties ar sevi, lai ļautu tam notikt. Es savu cīņu ar sevi esmu uzvarējusi, esmu acu skatienu priekšā savam aunam, taču tiem, kas man ir aiz muguras tur arī paliks ar mana spītīgā un šad tad skarbā auna cieto skatienu pretī! "Aizmugure" man ir spēcīga par to nav šaubu. Esmu pasargāta aiz viņas - aiz sevis pašas!" - pie attēla raksta Samanta.

Samantas fani komentāros velta komplimentus gan tetovējumam, gan dziedātājas personībai.

Jau vēstīts, ka šogad Samanta Tīna Latviju pārstāvēja Eirovīzijā, taču diemžēl neiekļuva finālā. Tīna Latviju pārstāvēja ar dziesmu "The Moon Is Rising", kas stāsta par sievietes spēku un aicinājumu ikvienai pašai apzināties savu vērtību un skaistumu, nepakļaujoties sabiedrības standartiem un stereotipiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas