"Izslāpis pēc slavas un alkatīgs"; kaimiņi dusmīgi uz TV zvaigzni Klārksonu

tautaruna.lv 25.jūlijs 2021, 16:22
 
AP/Scanpix
Lielbritānijas TV personība, bijušais TV šova "Gāzi grīdā" vadītājs Džeremijs Klārksons ir sadusmojis savu kaimiņus, vēsta medijs "Mirror".

Klārksona kaimiņi apgalvo, ka viņš ir "izslāpis" pēc slavas un alkatīgs. Viņš vēlas nokļūt starmešu gaismā, izmantojot vietējo ciematu.

Vietējie iedzīvotāji, kuri dzīvo netālu no bijušā "Top Gear" vadītaja, iesnieguši ciemata padomei 10 sūdzības par kaimiņu Klārksonu.

Lielās nesaskaņas starp vietējiem iedzīvotājiem un Klārksonu radās brīdi, kad 61 gadus vecā TV personība atvēra savu veikalu, kurā pārdot vietējo ražotāju produkciju.

Pirmais, kas saniknoja vietējos iedzīvotājus, bija tas, ka Klārksons savu veikalu reklamēja, kāda TV raidījumā. Veikals radīja lielu cilvēlu interesi un Klārksona fani no dažādām vietām steidzās to aplūkot.

Iedzīvotāji apgalvo, ka pēc tam, kad Džeremijs raidījumā bija pastāstījis par savy veikalu, radās milzu interese un šobrīd ciems esot pārpildīts ar tūristiem. Tādējādi ir apgrūtināta vietējo iedzīvotāju ikdiena, jo šobrīd, lai tiktu mājās ir jāgaida divu stundu ilgā sastrēgumā.

Liebritānijā, Čandlingtonā pagasta padomniece Hilarija Mūra sacīja, ka sastrēgumi uz ceļiem kļuvuši "smieklīgi".

"Kad tika iesniegts pieteikums, par veikala izveidi, jūs labi zinājāt, ka vieta ir nepiemērota [...]. Visa teritorija kļūst par bīstamo zonu, kur ātrās automašīnas demonstrē savu pārākumu pa šaurajām joslām. Sastrēgumi bloķē ceļus un apdraud operatīvo transportlīdzekļu piekļuvi pacientiem."

Vietējie iedzīvotāji ciema padomē iesniegtajās sūdzībās ir norādījuši to, ka Klārksona veikala darbība neatbilst noteikumiem.

Sūdzībās kaimiņi vēsta to, ka Klārksonam vajadzētu pārdot vietējo ražotāju produktus, bet viņš to nedara un papildina produkciju ar citiem produktiem. Kā arī veikala īpašnieks ir paredzējis nomainīt ārdurvis, kas neatbilst vietējā ciemata likumdošanai.

"Fermas veikals būtu nekavējoties jāaizver un atļauja jāanulē." Neapmierināti ir iedzīvotāji. Viņi uzskata, ka Klārksons vēlas vien uzlabot savu slavu un atkal nokļūt slavas zenītā, un viņa izmantotās metodes nav pieņemamas vietējā ciemata iedzīvotājiem, jo viņš vēlas izmantot vietējo likumdošanu savā labā, neievērojot noteikumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:31

Jaunākās diskusijas