Rīgā kādā dzīvoklī vairākas nedēļas guļ sadalījies līķis; uz kaimiņu galvām birst kāpuri

tautaruna.lv 25.jūlijs 2021, 19:00
 
Rīdzinieces Lauras saldo miegu naktī iztraucēja kāpuri, kuri krita no griestiem tieši gultā. Mēģinot atrast cēloni negaidītajiem ciemiņiem, meitene gulēja vien pāris stundas. Kad šķita, ka viss ir likvidēts un tas ir bijis tikai ļauns murgs, no rīta kāpuri atkal bijuši klāt, vēsta Bez tabu.

Nākamajā dienā Laura devusies uz darbu, taču dzīvoklī ieradusies vecmāmiņa, kura nāca palīdzēt atbrīvoties no kāpuriem. Vecmāmiņa meitenei paziņoja, ka 29. jūnijā augšējā stāva dzīvoklī ir izvākts līķis, kurš jau bija sadalījies, vēsta raidījums.

Meitene dzīvoklī pati savām rokām veic remontu, kāpuri istabā līda pa šķirbām no augšējā stāva dzīvokļa, kur atradās līķis. Sākotnēji Laura kopā ar mammu centās cīnīties ar kustoņiem, taču neveiksmīgi.

Lauras mamma atklāj, ka tā bija cīņa kā ar vējdzirnavām. Līdz ko kāpurus savāca, tie atkal no jauna uzradās. Turklāt vēlāk tie pārvērtās par mušām.

Iedzīvotāji nezina teikt, cik ilgi līķis atradās dzīvoklī, tomēr ir aizdomas, ka nelaiķim bija problēmas ar grādīgajiem dzērieniem. Viņu atrada guļam krēslā, noskaidrojis Bez tabu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas