Vīrietis apgalvo, ka ir Čārlza un Kamillas dēls; viņam esot pierādījumi

tautaruna.lv 3.jūnijs 2021, 16:13
 
AFP/Scanpix/Leta
Saimons Dorante-Dejs, kurš dzīvo Austrālijā, jau gadu desmitiem cenšas pierādīt, ka ir prinča Čārlza un viņa sievas Kamillas dēls, raksta "Mirror".

Vīrietis apgalvo, ka bieži dzird apgalvojumus, ka viņš līdzinoties karaliskās ģimenes locekļiem.

55 gadus vecais vīrietis savu teoriju pat aizstāvējis televīzijā.

Kā ziņo "Daily Star", inženieris Saimons ir dzimis 1966. gadā Portsmutā, Anglijā. Šobrīd vīrietis dzīvo Austrālijā.

Viņš apgalvo, ka viņu adoptējusi ģimene, kura bijusi saistīta ar Bekingemas pili un uzskata, ka Kornvelas hercogi ir viņa īstie vecāki.

Saimons, kurš pats ir deviņu bērnu tēvs, stāsta, ka viņa jaunās ģimenes vecmāmiņa pastāstījusi par vīrieša karaliskajām asinīm. Jāatzīmē, ka vīrieša dzimšanas gadā Čārlzs un Kamilla bija tikko sasnieguši pilngadību.

Soctīklos cilvēki salīdzinājuši Saimona jaunību dienu foto ar Čārzlu, Kamillu un Elizabeti II. Kā norāda "Mirror", cilvēki saskatījuši Saimona līdzību ar karalieni. Tāpat cilvēki uzskata, ka viņš ir līdzīgs arī Kamillai.

Ekrānuzņēmums no Facebook

Pats Dorante-Dejs par foto salīdzināšanu izteicies "7NEWS.com.au": "Mani vienmēr atpazīst. Mani pagājušajā nedēļā nofotogrāfēja kāds vilciena pasažieris, kad devos uz Ģimenes lietu tiesu. Viņš mani pat filmēja. Esmu ceļojis pa pasauli un cilvēki vienmēr man saka, ka izskatos kaut kur redzēts." Vīrietim bieži esot teikts, ka viņš līdzinoties karaliskās ģimenes locekļiem.

Saimons ir pārliecināts, ka 1965. gadā, kad Čārlzam bija 17 gadi un Kamillai - 18 gadi, sieviete palikusi stāvoklī un tas sēpts no sabiedrības. Jāpiemetina, ka oficiāli tiek runāts, ka Čārlzs un Kamilla satikās piecus gadus vēlak.

Dorante-Dejs skaidro, ka Čārlzs grūtniecības laikā tika aizsūtīts uz Austrāliju un Kamilla uz deviņiem mēnešiem nozuda no publiskās acs. Tomēr jāatzīmē, ka 1965.gadā Kamilla tika publiski manīta un fotogrāfēta, turklāt bija debitante Londonā.

Saimons apgalvo, ka vecvecāki, kuri viņu adoptēja, strādājuši pie karalienes, lai gan tam nav oficiāla apstiprinājuma. Viņš arī ir pārliecināts, ka princese Diāna par viņu zinājusi.

Ekrānuzņēmums no Facebook

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas