Intars Busulis jauno klipu ieraksta iluzionisma teātrī

tautaruna.lv 3.jūnijs 2021, 13:45
 
Ekrānšāviņš no FB
Iluzionisma māksliniece Dace Pecolli kopā ar ģimeni - vīru Enriko un dēlu Danti, - ir radījusi savu iluzionisma teātri, un tas iekārtots Rīgā, bijušā kinoteātra „Liesma” telpās. Viņa priecājas, ka pirmais iluzionisma teātra “Mystero” klients ir bijis tieši Intars Busulis.

“Austrumos saka, ka pirmais klients nes veiksmi. Un, ja tas pirmais klients ir Intars Busulis, tad laime pilnībā. Paldies visai fantastiskajai komandai, ka grupas jauno klipu filmējām Iluzionisma teātrī “Mystero” ,”ierakstā Facebook atklāj Dace Pecolli.

Viņa par uzņemto klipu ir sajūsmā.

Tas būs burvelīgs. Ļoti. Pats Intars ir absolūts talants un viņa komanda arī. Intars būtu arī ģeniāls Burvju mākslinieks,” spriež Dace Pecolli.

Intervijā Neatkarīgajai pirms vairākiem mēnešiem viņa atklāja, ka pirmajā kovidvilnī faktiski sagruva visi iepriekšpieņemtie plāni, uz kuru bāzes tika ņēmts kredīts. Bija paredzētas vairākas uzstāšanās tūres, telpu remonts... Situācija bija tik bezcerīga, ka gandrīz vai vienīgā iespēja bija mest plinti krūmos un atdot finanšu institūcijai „Altum” atslēgas no topošā teātra telpām.

Tomēr Pecolli izlēma citādi. “ Esmu draudzē “Ticu feisbuka spēkam”,” jokojot stāstīja Dace. Viņa ielikusi aicinājumu, uz kuru atsaukušies simtiem cilvēku, gan ar uzmundrinājumu, gan palīdzot praktiski, gan arī ar ziedojumiem.

Sienas jaunajam teātrim „Zelta zālē” krāsoja Jānis Jarāns, griestus - Dagmāra Legante, visu „Mistērijas istabu” krāsoja Nila Īles ģimene, „Alberta hallē” griestus krāsoja „Rīgas pantomīmas” mākslinieki, ēkas gleznojumu veidoja māksliniece Ilze Krastiņa. Visus deviņus mēnešus bez atlīdzības palīdzējusi arhitekte Sandra Laganovska (viena no vadošajām bibliotēkas Gaismas pils arhitektēm), SIA „Datel” elektriķi, Daces tētis un daudzi citi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:56

Jaunākās diskusijas