Atklāj detaļas par traģisko sievietes nāvi Aizkrauklē

tautaruna.lv 3.jūnijs 2021, 13:09
 
F64
Nesen Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde ziņoja, ka Aizkrauklē par sievietes nāvējošu saduršanu apcietināts vīrietis. “Degpunktā” noskaidroja, ka bojāgājusī ir 54 gadus veca sieviete, kura noasiņoja pēc pudeles brāļa uzbrukuma ar nazi, kurš viņai iedūra kājā un trāpīja artērijā.
Cilvēks, kuram ir ieradums jebkurā konflikta situācijā ķerties pie naža, nav īsti normāls - tā par nesen notikušo situāciju, kas beidzās traģiski, proti, ar kādas 54 gadus vecas sievietes mokošu nāvi, izsakās viens no vietējiem iedzīvotājiem, kas ir labs paziņa nu jau aizturētajam vīrietim.

Asiņainie notikumi risinājās divstāvu mājas otrajā stāvā. Minētā sieviete atnāca ciemos pie sava kaimiņa, abi kopā atpūtās un izklaidējās, lietota arī grādīgā dzira. Pasēdēšanas laikā kaimiņi sastrīdējās. Par ko, nav zināms, taču pudeles brālis neļāva sievietei oponēt un ķērās pie aukstā ieroča.

“Viņai esot iedūruši kājā un artērijā trāpījuši. Es godīgi pasaku, nezinu [kāds cēlonis]. Ja godīgi, es neticu, ka Ļoha to izdarīja,” stāsta vietējais iedzīvotājs.

Sievietei bija nepieciešama tūlītēja mediķu palīdzība. Ātro palīdzību izsauca pats uzbrucējs, bet nav zināms, vai viņš to izdarīja uzreiz pēc miesas bojājumu norādīšanas vai tomēr nolēma nogaidīt, tādējādi liekot cietušajai noasiņot. Kad pie mājas piesteidzās ārsti un likumsargi, jau bija par vēlu glābt ievainotās dzīvību.

“Kamēr atbrauca, kamēr šo, to. Viņa jau viss [mirusi]. Nē, [tas, kurš to izdarīja, nav agresīvs], normāls cilvēks, vienkārši tā trāpīja. Tā Inta pati jebkuru varēja novest. It īpaši, kad piedzērusies. Tāda neadekvāta sieviete. Visu laiku kliedza, ārdījās. Viņš 100% negribēja viņu nogalināt. Trāpīja artērijā. Gan jau pabiedēt gribēja,” stāsta kaimiņi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas