Kambala ar sievu pārsteidz ar tērpu izvēli kāzām

tautaruna.lv 5.maijs 2021, 10:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Bijušais basketbolists Kaspars Kamabala un viņa sieva, uzņēmēja Olga Kambala savās kāzās nebija tērpušies tradicionālos apģērbos.

Olgai vispirms svarīgāks ir stils un tikai tad seko klasiskas tradīcijas, tāpēc arī savās kāzās dāma izvēlējās tērpties apspīlētā minikleitā nevis tradicionālā kāzu kleitā.

Tikmēr Kambala uzvalka vietā kāzās bija tērpies īpaši šim gadījumam šūtā treniņtērpā.
View this post on Instagram

A post shared by Olga Kambala (@lukisa04)

"Mēs neiespringām par tām kāzu kleitām," kanāla STV pirmā! šovā "Mīla burbulī" atklāj Olga un pastāsta, ka sākumā savu kāzu kleitu gribējusi paņemt no vecākās meitas, kura to bija pasūtījusi sev. Tad viņa dāvanā saņēmusi kāzu kleitu ar "nāras asti", kuru lūgusi saīsināt un, kad tas bijis paveikts, tad Olga tikusi pie sava kāzu tērpa.

View this post on Instagram

A post shared by Olga Kambala (@lukisa04)

Kā vēstīja "Vakara Ziņas", ka bijušais basketbolists un bokseris Kaspars Kambala un viņa sirdsdāma Olga Grinčenko-Pacijenko apprecējušies. Olga sociālajos tīklos nomainījusi uzvārdu uz Kambala un norādījusi statusu - precējusies.

Kā noprotams no fotogrāfijām, kāzu diena bijusi 13. aprīlis. Uz dažu apsveicēju jautājumiem, vai tas nav joks, Olga atbildēja, ka ar tādām lietām nejoko un ka draudzene būt nevar, tikai sieva. «Ieradums,» viņa pajokojusi. Kasparam šīs ir trešās laulības, Olgai - otrās. Kaspars ir palepojies, ka viņam dzīves laikā bijušas 300-500 sievietes, savukārt Olga tieši un nepārprotami brīdinājusi, ka ir ļoti greizsirdīga.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:45

Jaunākās diskusijas