Goran Gora pastāsta, kā dēlam tika atklāta leikēmija

tautaruna.lv 5.maijs 2021, 14:30
 
Dāvis Ūlands/F64
Mūziķis Jānis Holšteins-Upmanis Agneses Meieres materiālā "Ezras bruņinieks" izdevumā "Ieva" atklāti stāsta par dēla Ezras Klāva diagnozi - leikēmiju.

Kā stāsta Jānis, viss sākās ar vizīti pie zobārsta, kas, nojuašot ko nelāgu, lūdza vērsties pie ģimenes ārsta, lai Ezru nosūta uz asins analīzēm.

Pēc tam, kad atnāca analīžu rezultāti, ārste nekavējoties lika doties uz slimnīcu. Pēc veiktajām papildanalīzēm kļuva skaidrs, ka Ezram ir leikēmija.

Atceroties emocijas brīdī, kad uzzināja par dēla slimību, Jānis saka, ka bija pilnīgs apjukums un drausmīgi bail.

"Brīdī, kad uzzini par slimību un turpmāko ārstēšanos, emociju gammā ir pilnīgi viss - laime, ka esam nonākuši pie zinošiem speciālistiem un pilnīga uzticēšanās personālam, vainas izjūta, ka ved bērnu uz procedūru, no kuras viņam bail un sāp. Tā brīža emocijas var salīdzināt ar līdz malām pilnu krūzi, no kuras visu laiku kaut kas šļakstās laukā," atceras mūziķis.

Viņš piebilst, ka sieva Māra palika slimnīcā ar dēlu, bet viņš uzņēmās rūpes par pārējiem bērniem, turklāt regulāri veda jaunāko meitu Hannu pie sievas uz slimnīcu, jo viņa vēl mazuli baroja ar krūti.

Viņš piebilst, ka diezgan ilgi ar Māru nodzīvoja naktssarga un veļas režīmā, satikās tikai slimnīcā, lai nodotu otram maiņu.

Jau vēstījām, ka grupas "Astro'n'out" līdere Māra Upmane-Holšteine sociālajos tīklos atklājusi, ka viņas dēlam Ezram Klāvam pirms kāda laika atklāta leikēmija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas