Pēc šķiršanās no Agatas Mucenieces Pāvelam Prilučnijam bijusi sirdstrieka

tautaruna.lv 5.maijs 2021, 12:09
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Pēc šķiršanās no sievas latviešu izcelsmes aktrises Agatas Mucenieces aktieris Pāvels Prilučnijs izvēlējās klusēt, atšķirībā no bijušās sievas, kura atklāti runāja par aktiera uzvedību, viņa kaprīzēm un dīvainībām. Tagad Prilučnijs nedaudz pastāstījis par to, kā šķīrās ar sievu, raksta Starhit.
Pēc Pāvela teiktā, šķiršanās no bijušās sievas nebija nesāpīga. Aktieri centās uzturēt labas attiecības un darīja visu, lai izvairītos no šķiršanās, taču kādā brīdī saprata: viņi ir dažādi cilvēki.

Prilučnijs atcerējās, kā pirms diviem gadiem viņš uzņēmās visus projektus un noveda sevi līdz spēku izsīkumam.

“Es daudz strādāju un saslimu, man bija problēmas ar plaušām, es strādāju ar temperatūru. Nakts-dienas-nakts-dienas maiņas. Vienu dienu braucu ar auto un pēkšņi sajūtu, ka ķermeņa kreisā puse tiek paralizēta.

Es kaut kā piebraucu pie ceļa malas. Es trīcu, ieskatos spogulī un redzu zilas lūpas, pats viss esmu bāls. Es izsaucu ātro palīdzību. Atbrauca ārsti un visu ātri izdarīja. Mana sirds bija nedaudz nogurusi. Un man ir aizdevumi, hipotēka un viss pārējais ... Man bija ģimene. Bet mēs tieši bijām šķiršanās stāvoklī," atceras Pāvels.

Aktieris saka, ka pēc šķiršanās no Agatas viņš izdarīja noteiktus secinājumus un tagad vienlaikus neuzņemas vairāk nekā vienu projektu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:38

Jaunākās diskusijas