Gints Valdmanis atklāti runā, kāpēc izšķīrās

tautaruna.lv 22.aprīlis 2021, 15:12
 
Ekrānuzņēmums
Fitnesa treneris Gints Valdmanis kanāla 360Tv raidījumā "Pasaki to skaļi" atklāti runājis par šķiršanos no Jutas Valdmanes.

Valdmanis pauž, ka ar Jutu apprecējušies ļoti jauni un nepieredzējuši, taču kopā pavadīto laiku nenožēlo. Abi kopdzīves laikā esot devušies aptuveni 80 ceļojumos.

"Tad, laikam ejot, mēs vienkārši aizgājām pilnīgi katrs savu. Pagāja kaut kāds laiks. Jā, mums ir tas kopīgais, bet tie nebija vairs tie iemesli, kāpēc pārim būt kopā. Mēs apsēdāmies, mēs sākām runāt vienkārši," norāda Valdmanis.

Viņš pauž, ka abi izšķīrušies "kā pieauguši cilvēki". Tāpat viņš norāda, ka gan Jutai, gan viņam ir jaunas attiecības un par to ir priecīgs. Valdmanis arī atklāj, ka joprojām ar Jutu uztur labas attiecības un abi pat sarakstās.

Jau iepriekš vēstījām, ka Valdmanim pēc šķiršanās no Jutas Valdmanes izveidojušās jaunas attiecības.

Jāatgādina, kad skaistais fitnesa pāris Gints un Juta Valdmaņi paziņoja par šķiršanos, viņi lūdza apkārtējos nejautāt par šķiršanās iemesliem. Sandras Landorfas materiālā "Liksim kārtis galdā" izdevumā "OK!", kad Gintam jautāja, kāpēc tika šķirta laulība, viņš atbildēja - es nezinu.

Pēc Valdmaņa teiktā, viņi ar Jutu nekad nebija atkarīgi viens no otra, tāpēc izšķirties bija vienkārši.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:38

Jaunākās diskusijas