Kolosāli! LTV dežurantes deja satricina internetu

tautaruna.lv 22.aprīlis 2021, 8:45
 
Ekrānuzņēmums/LTV Ziņu dienests
Latvijas Televīzijas (LTV) Ziņu dienests sociālajā vietnē Facebook dalījies ar video, kurā fiksēti LTV ēkas dežurantes raitie deju soļi.

Kā norāda LTV Ziņu dienests, "vienmēr pozitīvā dežurante Lidija" ļāvusies dejai televīzijas ēkas foajē pie grupas "Very Cool People" jaunās dziesmas "Renegade".

Dežurantes Lidijas jautrā deja sajūsminājusi sociālo mediju lietotājus, kuri daudzajos komentāros slavē kundzi. Ar video sociālajā vietnē Facebook dalījušies 50 cilvēki un tas izpelnījies 70 komentārus.

"Sveiciens Lidijai! Kā vienmēr formā un spridzina!", "Dejotāja ir malacīte", "Prieks redzēt pozitīvu cilvēku!", "Cik jauka un pozitīva", "Tik kolosāli", "Ar jokiem, brīvu garu un pozitīvu noskaņojumu dzīvē vienmēr ir vieglāk!" - norāda komentētāji.

Tomēr ir arī skeptiskāk noskaņoti cilvēki, kuri komentāros norāda, ka video redzamais šajā laikā rada iespaidu par "teātri".

"Kam šis "teātris" vajadzīgs?", "Tas ir kā rādītu saldējumu izsalkušam puikam. Netaisnība!", "Galvenais, ka maska un var aizelsdamies uzdancot. Covidšovs turpinās," norāda komentātāji.

"Kolosāli! Ar jokiem, brīvu garu un pozitīvu noskaņojumu dzīvē vienmēr ir vieglāk. Par kundzes deju un šo sižetu slikti izsakās tikai kompleksu mākti, savā garā un uzvedībā aizspriedumiem sasaistīti, nelaimīgi cilvēki - un ne jau tādēļ, ka nepatiktu, bet aiz skaudības," uzskata komentāra autore.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:19

Jaunākās diskusijas