VIDEO: Rīgās sieviete pārsteidz policistus ar savu reibuma stāvokli

tautaruna.lv 22.aprīlis 2021, 18:30
 
F64
Kāda sieviete pamatīgi pārsteigusi policistus, sēžoties pie automašīnas stūres gandrīz piecu promiļu reibumā – kondīcijā, kas varētu būt savienojama tikai ar dziļu miegu, vēsta “Degpunktā”.

Kad policisti pamanīja dīvaino auto, autovadītāja aicināta apstāties. Rīgas pašvaldības policijas darbinieki aicināja sievieti uzrādīt autovadītājas apliecību un mašīnas tehnisko pasi. Sieviete norādījusi, ka viņai nekā no tā neesot.

“Darbinieki pienāca klāt un ieraudzīja, ka pie stūres atrodas sieviete, par kuru pēc ārējām pazīmēm varēja saprast, ka viņa ir diezgan pamatīgā alkohola reibumā.

Sieviete runāja ļoti nesakarīgi, izmantoja savā leksikā nepieklājīgus vārdus. Uz jautājumu par dokumentu esamību sieviete pateica, ka viņai nekā līdzi neesot, ka it kā viss esot mājās. Taču, veicot datubāzē pārbaudi, konstatēts, ka sievietei nav autovadītāja apliecības - tās termiņš bija beidzies un uz notikuma vietu izsaukti ceļu policijas darbinieki,” stāsta Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes pārstāvis Romāns Kozlinskis.

“Hondas” vadītāja aizturēta un nonākusi aiz policijas busiņa restēm, savukārt ugunsdzēsēji tikmēr bija pabeiguši savu uzdevumu un noziņojuši, ka dodas prom.

Neilgi pēc tam aizturētā nonākusi ceļu policistu rokās, kas pārkāpējai veikuši arī alkohola testu. Tā rezultāti, pārsteiguši pat pieredzējušus kārtības sargus.

“Viņas asinīs bija 4,67 promiles alkohola, kas ir ļoti, ļoti liels reibums pat vīrietim, kas pārvietojas ar kājām. Braukšana pie stūres šādā [reibumā] varētu izraisīt problēmas ne tikai apkārtējiem, bet arī pašai braucējai. Viņa varētu pēkšņi ieraudzīt trešo ceļu un iebraukt kādā kokā vai citā mašīnā. Protams, ka Valsts policija uzsākusi Administratīvo procesu un iespējams tiks uzsākts Kriminālprocess, jo sieviete braukusi bez autovadītāja apliecības un reibumā,” teica likumsargs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:20

Jaunākās diskusijas