Kas Zeltiņai sakāms par tiesāšanos ar Brēmani?

tautaruna.lv 9.aprīlis 2021, 12:09
 
Emīls Desjatņikovs/F64
Pirms dažām nedēļām tika vēstīts, ka aktrise Agnese Zeltiņa bija nolēmusi tiesāties ar savu bijušo mīļoto Rūdolfu Brēmani un piedzīt no viņa morālo kaitējumu. Tomēr viss beidzies ar to, ka Zeltiņai pašai jāieskaita nauda uzņēmēja kontā. Zeltiņa, viesojoties 360TV raidījumā "Pasaki to skaļi" komentējusi skandālu ar Brēmani.
Aktrise raidījumā par šo tēmu izteicās visai lakoniski, nevēloties to plaši komentēt.

"Es atbildēšu ar taviem [raidījuma vadītāja Laura Reinika] vārdiem - ne viss ir tā, kā izskatās. Ir kaut kādas lietas, kuras, pat ja tiek nopublicētas uz kaut kādiem sarakstiem pie sienām [domājot tiesas sēžu kalendāru], nav domātas publiskai atšķetināšanai. Katrā ziņā es ar šādu ziņu presē negriezos un telefonu necēlu, un neteicu: "Man ir kaut kas, ko jūs varat parakstīt." Es teicu: "Nav komentāru." Un tagad es saku tieši to pašu."

Kā vēstījām, 15.martā tiesā tika skatīta lieta, kurā Zeltiņa apsūdzēja Brēmani, pieprasot piedzīt no viņa naudu par morālo kaitējumu.

Kļuvis zināms, ka lieta ir izbeigta, jo tiesa pieņēmusi Zeltiņas atteikšanos no savas prasības.

Brēmanis uzskata, ka ar šādām aktivitātēm Zeltiņa centusies pievērst sev uzmanību. Taču pagaidām tas rezultējies ar to, ka tiesa lēmusi piedzīt no Agneses par labu Rūdolfam ar lietas vešanu saistītos izdevumus, ieskaitot tos bijušā drauga bankas kontā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:52

Jaunākās diskusijas