VIDEO: Rīgā vīrietis pie stūres, lietojot marihuānu, zaudē samaņu

tautaruna.lv 9.aprīlis 2021, 22:21
 
Ilustratīvs attēls / Kristīne Veinberga/F64
Katram no rīta ir savi rituāli, dažiem pirms darba, lai līdz galam pamostos, ir svarīgi iedzert kafiju vai veikt fiziskos vingrinājumus, taču kādam rīdziniekam pa ceļam uz darbavietu sagribējās uzsmēķēt marihuānu. Rezultātā pie stūres zaudēja samaņu un par mata tiesu nenokļuva avārijā, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Trakākais šajā stāstā ir tas, ka aizliegtās vielas tika lietotas pie braucošas automašīnas stūres.

No smagas avārijas pasargāja vien tas, ka pirms atslēgšanās vīrietis tomēr paspēja spēkratu apturēt. Melnais ”Lexus” apstājās Dārzciema un Pildas ielas krustojumā. Kaut ko nelāgu uzreiz ievēroja citi satiksmes dalībnieki un izsauca ātro palīdzību. Drīz vien kļuva skaidrs, ka šeit darbs būs arī policistiem.

Policijas darbinieki konstatēja, ka auto sēdeklī guļ vīrietis. Likumsargi mēģināja viņu pamodināt, bet tas neizdevās. Kad notikuma vietā ieradās mediķi, viņi izvilka vīrieti no automašīnas. Pamanīts, ka autosalonā ir stikla burka, kurā ir maisiņi ar zaļi brūnas krāsas vielu.

Kamēr likumsargi pētīja automašīnu, ārsti centās vīrieti atgriezt pie samaņas, un, kad tas izdevās, šoferis policistu pavadībā tika aizvests uz slimnīcu. Tajā pašā dienā no stacionāra viņu izrakstīja, tad ar vairākiem jautājumiem klāt jau bija likumsargi. Vēlāk ekspertīzē tika noteikts, ka burkā atradušies 75 grami marihuānas. Pēc tam tika veikta sankcionēta kratīšana viņa dzīvoklī un izņemti vairāki maisiņi ar marihuānu.

Vīrietis stāstīja, ka auto pieder viņa draugam, bet tas, kas atrodas mašīnā, piederot tikai viņam. To viņš esot pirms divām dienām iegādājies personiskai lietošanai. Auto vadītājs, dodoties uz darbu ar auto, ir uzsmēķējis marihuānu, viņam kļuva slikti un apturējis auto, tālāk vairs neko neatceroties.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas