Ķermeņa valodas speciālists: Megana un Harijs apzināti meloja par kāzām

tautaruna.lv 3.aprīlis 2021, 12:04
 
Reuters/Scanpix/Leta
Ķermeņa valodas speciālists Brūss Durhams esot intervijas laikā pamanījis trīs zīmes, kas liecinājušas, ka Megana un Harijs Oprai nestāsta patiesību, par to, ka pāris esot salaulājies trīs dienas pirms oficiālajām kāzām, raksta "Mirror".

Jau vēstīts, ka slavenajā intervijā Oprai Vinfrijai, Megana Mārkla un princis Harijs apgalvoja, ka patiesībā intīmā ceremonijā esot salaulājušies trīs dienas pirms publiskajām kāzām 2018. gadā.

Ķermeņa valodas speciālists norāda uz mirkli, kad Megana melojusi, jo uzskata, ka "bioloģija nemelo". Durhams analizējis intervijas video un norāda uz mirkli, kad pāris ar Opru runāja savās mājās pie vistām.

Brūss norāda, ka Megana "jūtas neērti", jo pieskaras degunam pirms runā par kāzām, ko speciālists raksturo kā "Pinokio mirkli". "Jūs redzat, ka viņa pieskaras degunam, tur ir teju dziļa ieelpa, kas ir diskomforts," norāda Brūss.

Tad Megana runā par privāto ceremoniju ar Hariju un Brūss norāda, ka viņa ir ļoti "teatrāla" ar savām roku kustībām. Tāpat speciālists norāda, ka viņa vairākkārt izdara "acu blokus" un mēģina norobežoties. Tāpat, runājot par kāzām, viņa ar roku izteiksmīgi māj Harijam, lai it kā atsvaidzinātu viņa atmiņu par kāzām.

Arī Harija ķermeņa valoda liecina, ka viņš šajā sarunā jūtas neērti un tās laikā sāk "spēlēties ar vistu". Kad Opra pievēršas Harijam, viņš izvairās no acu kontakta, kas esot zīme, ka viņš jūtas ļoti neērti.

Jau vēstīts, ka Megana intervijā atklāja, ka ar Hariju abi 2018. gadā apprecējušies trīs dienas pirms oficiālajām kāzām un to neviens nav zinājis.

Kenterberijas arhibīskapa bijušais sekretārs Stīvens Bortons, kurš noformēja kāzu licenci, laikrakstam "The Sun" sacījis: "Man žēl, bet Megana ir acīmredzami kaut ko sajaukusi vai saņēmusi nepatiesu informāciju. Viņi nav apprecējušies trīs dienas iepriekš Kenterberijas arhibīskapa priekšā."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:56

Jaunākās diskusijas