Meganas Mārklas bijušais kolēģis liek karaliskai ģimenei atvainoties

tautaruna.lv 3.aprīlis 2021, 17:02
 
PA Wire/PA Images/Scanpix/LETA
Bijušās amerikāņu aktrises Meganas Mārklas kolēģis no TV šova “Suits” kādā intervijā norādījis, ka britu karaļnamam būtu jāatvainojas Meganai, vēsta Mirror.

Amerikāņu aktieris Deivids Braiens Vudsaids, kurš kopā ar Meganu atveidoja lomas seriālā "Suits", pēc Meganas atklātā par viņas dzīvi Lielbritānijā, pieprasa britu karaļnamam atvainoties.

Mārkla 7. martā ASV pārraidītajā intervijā atzina, ka pēc pievienošanās britu karaliskajai ģimenei domājusi par pašnāvību, kā arī apsūdzēja karalisko ģimeni rasismā. Skaidrojot pāra dramatisko aiziešanu no karaliskās ģimenes, Mārkla intervijā ASV televīzijas zvaigznei Oprai Vinfrijai apgalvoja, ka viņai liegta palīdzība garīgās veselības krīzes laikā, viņa apmelota un ka karaliskajā ģimenē bijušas bažas par pāra dēla ādas krāsu.

Runājot ar "Entertainment", Vudsaids apgalvoja, ka Megana ir "stipra un izturīga", kura spēj stāties pretī grūtībām. Kolēģis atbalstīja Meganas vēlmi runāt par pieredzēto karaliskajā ģimenē.

Kā vēsta mediji, Vinfrija interviju telekanālam CBS pārdevusi par septiņiem līdz deviņiem miljoniem dolāru un saglabājusi intervijas ieraksta starptautiskās izplatīšanas tiesības.

Pirms intervijas pārraidīšanas Lielbritānijā parādījās ziņas, ka karaļpils veic iekšējo izmeklēšanu saistībā ar apsūdzībām, ka Mārkla pēc laulībām ar Hariju 2018.gadā terorizējusi pils darbiniekus.

Tiek arī veikta izmeklēšana par pāra labdarības fonda darbību, vēstīja mediji.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:49

Jaunākās diskusijas