Stiliste Indra Salceviča: Nopietnas attiecības nevēlos

tautaruna.lv 23.marts 2021, 16:13
 
Ekrānuzņēmums
Stiliste Indra Salceviča kanāla STV pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas" atklāti runājusi par šķiršanos un to, vai pēc tās meklē nopietnas attiecības.

Kā atklāj Indra, šķiršanās notikusi attiecību "zenītā", kas nozīmējot, ka joprojām ir palikušas jūtas pret partneri, taču lēmums par šķiršanos pieņemts, jo abi sapratuši, ka "negrib vairs tā dzīvot".

"Ja tu saproti, ka negribi tā dzīvot, tad ir jāšķiras. Attiecības veido abi. Ja tu strādā un otrs nestrādā, tad tas nav pareizi," par šķiršanos saka Indra.

Salceviča arī neslēpj, ka šobrīd nelolo nekādas ekspektācijas par nākotni, kas saistīta ar jaunām attiecībām. "Es noteikti nebūšu tas, kurš veidos šobrīd attiecības. Kādu laiciņu neskatīšos tajā virzienā," pauž Indra, taču atklāj, ka jau paspējusi aiziet arī uz randiņu.

Stiliste neslēpj, ka izmanto iepazīšanās aplikāciju Tinder. "Nopietnas attiecības nevēlos, tā man ir rakstīts," atklāj Indra.

Jau vēstīts, ka Indra kopā ar bijušo vīru attiecībās bijusi trīs gadus, no kuriem pusotrs pavadīts laulībā. "Pie attiecībām strādā abi cilvēki, tas ir viens. Bet mūsu laulība tika šķirta, patiesībā sakot, bērnu dēļ," iepriekš sarunā ar Ievu Adamss un Dž. Dž. Džilindžeru atklāta bija Indra un neslēpa, ka viņas vīram bijušas pretenzijas pret sievietes bērniem.

Salceviča ar Bērziņu apprecējās 2019. gada maijā.

Salcevičai ir divi dēli no iepriekšējām attiecībām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas