VIDEO: Jaunieši Daugavpilī tīšām izraisa sprādzienu dzīvojamajā mājā

tautaruna.lv 23.marts 2021, 16:45
 
Ilustratīvs attēls / F64
Ar netipiskām izklaidēm nedēļas nogalē nodarbojušies kādi jaunieši no Daugavpils – iemetuši ēkas kāpņu telpā sprāgstvielas, pusaudži bēga, kur pagadās. Pagaidām nav izdevies noskaidrot, kā tika izraisīts spēcīgais sprādziens, tomēr pāris versijas mājiniekiem ir, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Sestdienas vakarā Vienības ielas daudzdzīvokļu namā atskanēja spēcīga sprādziena skaņa. Mājas iedzīvotāji satrūkās un baidījās vērt vaļā savu dzīvokļu durvis.

“Biju mājās, tajā brīdī atrados vannā. Bija blīkšķis, nesapratu, no kurienes. Stikls izdauzīts, viss samētāts. Durvis izgāztas, un viss,” stāsta nama vecākā Irina.

Durvis bija izlauztas ar visu rāmi. Pirmā stāva kāpņu telpā pūta caurvējš. Neviens no mājiniekiem nesaprata, kāda ierīce vai viela varēja izraisīt tik lielu eksploziju. Toties daži redzēja, kas par bīstamo izklaidi bija atbildīgs.

“Divi jauni puiši, vienam varētu būt četrpadsmit gadu, otram varbūt trīspadsmit. Viņi kaut ko iemeta, bet pirms tam redzēju, ka zem mašīnas bija sprādziens. Domāju, ka tūlīt mašīna sadegs. Tad viņi aizskrēja. Bet kāpēc durvis izgāztas? To gan es nezinu. Pēc tam atskanēja sprādziens. Bija divi sprādzieni? Sākumā bija sprādziens ar liesmu, tas nebija skaļš sprādziens. Zem mašīnas. Bet otrs bija tik skaļš, ka logi nodrebēja,” stāsta kaimiņiene.

Notikuma vietā tikmēr strādāja policija, kas plašāku komentāru par eksploziju pagaidām nesniedz.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:23

Jaunākās diskusijas