Sašutumu izraisījis bagātās Kardašjanas māsas lūgums ziedot naudu

tautaruna.lv 23.marts 2021, 18:00
 
Reuters/Scanpix/Leta
Uzņēmēja Kailija Dženera, slavenās Kardašjanu ģimenes jaunākā atvase, kura veiksmīgi darbojas kosmētikas ražošanas nozarē, saņēmusi asu kritiku par ziedojumu lūgšanu paziņai, raksta "Mirror".

23 gadus vecā Kailija aicinājusi cilvēkus palīdzēt ziedot naudu viņas bijušajam grima māksliniekam Semjuelam Rauda, kuram nepieciešama medicīniska palīdzība.

Kailiju, kura pati ziedojusi 5000 ASV dolāru, pamatīgi kritizējuši fani, kas norāda, ka jaunā sieviete, kura pati ir teju miljardiere, "lūdz naudu".

Atbildot kritiķiem, Dženere publicējusi paziņojumu, kurā pauž, ka kļuvusi par upuri nepareizai interpretācijai. "Sems vairs nav mans grima mākslinieks un diemžēl mums nav personisku attiecību, bet sastrādājāmies pirms dažiem gadiem un uzskatu, ka viņš ir ļoti jauks," raksta Kailija.

Sieviete stāsta, ka paziņojumu par ziedojumu grima māksliniekam ieraudzījusi kopīgas paziņas soctīklos, ar kuru sazinājusies, lai uzzinātu par Sema situāciju. Kailija ziedojusi naudu un tad dalījusies ar ziņu, lai aicinātu arī citus rīkoties līdzīgi. Viņa pauž neizpratni par kritiku, jo uzskata, ka vienmēr ir palīdzējusi cilvēkiem kā spēj un no sirds.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:56

Jaunākās diskusijas