Ralfs Eilands: Mūziķu vidū mani uzskata par nodevēju

tautaruna.lv 23.marts 2021, 11:30
 
Oksana Džadana/F64
"Jūs pat nevarat iedomāties, kādas samazgas saņemu no saviem kolēģiem!" saka mūziķis Ralfs Eilands pēc tam, kad sociālajos tīklos pauda kritisku nostāju par ceremonijas "Zelta mirkofons" sarīkošanu pandēmijas laikā.
Ralfs gan neatklāj, kuri no kolēģiem bija vislielākie viņa viedokļa pretinieki, taču dažu kolēģu vārdi nebija no tiem patīkamākajiem. Kā atklāja Ralfs - daļa klusē, nevēlas kasīties, bet daļa tā arī pateica, ka viņš "kakājot pats savā silē".

"Labi, tas ir viņu viedoklis, bet es uzskatu, ka mēs ar šo pasākumu iekakājām visas auditorijas silē. Nē, nepārprotiet, es neesmu pret šādiem pasākumiem, taču neatbalstu, kā tie tika sarīkoti," pauž Eilands, piebilstot, ka ceremoniju vajadzēja sarīkot attālināti ar moderno tehnoloģiju palīdzību.

Kā vēstījām, pamatīgu vētru sociālajos tīklos izraisīja fakts, ka Latvijā klātienē sarīkota "Zelta mikrofona" apbalvošanas ceremonija, laikā, kad Covid-19 ierobežojumu dēļ cilvēkiem ir liegta iespēja, satikt, piemēram, savus radiniekus no citām mājsaimniecībām. Savu viedokli par notikušo ceremoniju pauda arī mūziķis Ralfs Eilands.

Eilands rakstīja, ka pēc "Zelta mikrofona" viņam palikusi rūgtuma pēcgarša un viņš vēlas atvainoties visiem nozares vārdā.

"Šeit nav runa par to vai likumiski viss bija korekti, runa ir par piemēra rādīšanu situācijā, kad citiem ir liegums satikt kādu pat ārpus savas mājsaimniecības. Atvainojos nozares vārdā un ceru, ka šis gadījums nemetīs ēnu arī uz pārējiem organizatoriem," rakstīja Eilands."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:02

Jaunākās diskusijas