FOTO: Populārā dziedātāja Billija Ailiša krasi maina izskatu

tautaruna.lv 18.marts 2021, 19:14
 
Reuters/Scanpix/Leta
Šobrīd milzu popularitāti iemantojusī dziedātāja Billija Ailiša, kuras personīgais stils kļuvis atpazīstams, mainījusi savu izskatu, raksta amerikāņu tabloīds "E! News".

Billija soctīklos publicējusi attēlu, kurā redzama ar blondiem matiem. Iepriekš dziedātāju bija biežāk ierasts redzēt nēsājam melnus matus ar zaļām šķipsnām, kas kļuva arī par viņai raksturīgu tēla iezīmi.

"Iekniebiet man," attēlu komentē dziedātāja.

Septiņu "Grammy" balvu īpašnieces vizuālās pārvērtības pamatīgi sajūsminājušas fanus.

"Satriecoši", "Viņai piestāv jebkura matu krāsa un griezums", "Es laikam esmu iemīlējies", "Ak, Dievs, tu esi nereāli satriecoša", "Mēs mīlam blondu Billiju" - komentāros raksta fani.

Billija iepriekš atklājusi, ka saņēmusi kritiku par savu ekstravaganto matu krāsu. Viņa toreiz jau solīja, ka mainīs matu krāsu līdz ar jaunās dokumentālās filmas " Billie Eilish: The World’s a Little Blurry" iznākšanu. Dziedātāja savu solījumu ir pildījusi.

Billija Ailiša ir amerikāņu dziedātāja. Pirmo popularitāti Ailiša ieguvusi ar dziesmu "Ocean Eyes", kas tika izlaists kā singls platformā SoundCloud 2016. gadā. 2019. gadā izlaists viņas pirmais albums "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?". Šis albums tika pozitīvi novērtēts mūzikas kritiķu vidū, kā arī tas sasniedza vairāku valstu mūzikas topu virsotnes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:55

Jaunākās diskusijas