VIDEO: Rembates ciemā vietējie sarīko asiņainu izrēķināšanos

tautaruna.lv 18.marts 2021, 13:09
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Nelielā Rembates ciema pagalmā 16.martā publiski un asiņaini izrēķinājās savstarpēji paziņas – trīs vīrieši un sieviete sākotnēji cīnījās ar dūrēm, bet pēc tam viens no kaušļiem atgriezās ar ieroci ar mērķi atriebties un viņa oponenti tika saušauti, vēsta “Degpunktā”.
Pensionāres Annas virtuves logu ir izšķaidījusi lode un dzīvoklī tagad ir caurvējš. Kundzei, viņas mazdēlam un draugiem otrdien uzbruka iereibis šāvējs. Varmākas ieroča lādiņi atrada mērķi un smagi ievainoja trīs cilvēkus.

“Viņš atnāca no tās kāpņu telpas, suns tāds. Sāka dauzīt durvis, klauvēties, tad mans mazdēls izgāja un viņam līdzi vēl viens puisis. Tad viņš sāka sist manu mazdēlu un sākās kautiņš. Viņš pēc tam aizskrēja uz mājām pēc ieroča un sāka šaut pa logiem. Mazdēla līgava gribēja izsist ieroci, bet viņš viņu durvīs sašāva," stāsta Anna.

Sieviete, kas uzskrēja virsū sašautajam vīrietiem, vēlas palikt anonīma, bet atklāj, ka cietušie izskatījās smagā stāvoklī.

Aculiecinieku izsaukti, ieradās mediķi. Tajā skaitā arī īpaša reanimācijas brigāde, jeb ārsti - speciālisti. Anna nepacietīgi gaida ziņu no slimnīcas, jo nezina, vai viņas mazdēls un draugi izdzīvos.

“Tās ir viņas asinis [rāda]. Vienu nāvējoši ievainoja, bet divi smagā stāvoklī reanimācijā. Kā tā var būt? Tādam cilvēkam taču nedrīkst dot ieroci! Piedzēries viņš bija. Mīļie bērni, kāds šausmīgs notikums, nezinu, kā tagad izdzīvot, kā turpināt dzīvot, es nezinu,” atklāj Anna, valdot asaras.

Apkārtējie atklāj, ka uzbrucējs un cietušie jau iepriekš rajonā taisījuši nepatikšanas un bieži staigāja apkārt iereibuši. Par ko viņi strīdējās šoreiz, skaidrības nav. Šāvējs tagad ir likuma sargu rīcībā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:30

Jaunākās diskusijas