Agata Muceniece saņēmusi grandiozu dāvanu no Krievijas oligarha

tautaruna.lv 18.marts 2021, 12:09
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Latviešu izcelsmes aktrises Agatas Mucenieces sirdi mēģina iekarot kāds Krievijas oligarhs. Aktrises draugs izdevumam "Komsomoļskaja pravda" atklājis, cik dārgu dāvanu bagātais pielūdzējs pasniedzis Agatai.

Pēc šķiršanās no Pāvela Prilučnija Agata visu enerģiju veltīja darbam un abu bērnu audzināšanai. Agatai veiksmīgi izdodas apvienot rūpes par ģimeni ar filmēšanu, taču nesen fani pamanīja: aktrisi aplido vīrietis, par kuru viņa klusē.

Nesen Muceniece palepojās ar iespaidīgu dāvanu. Viņa kļuvusi par pavisam jauna auto Mercedes-Maybach īpašnieci. Aktrises tuvs paziņa atklāja, ka automašīnu viņai uzdāvināja turīgs pielūdzējs.

“Tas ir pazīstams oligarhs. Viņš nesen uzdāvināja Agatai Maybach par 10 miljoniem rubļu (115 tūkstošiem eiro). Viņam ir patiesas jūtas pret viņu, kas noteikti izraisa Agatas kolēģu skaudību, ”sacīja TV raidījumu vadītājs Aleksejs Šaranins.

Nesen gan tika vēstīts, ka Muceniece, kas pirms laika ar skandālu šķīrās no vīra aktiera Pāvela Prilučnija, atradusi jaunu simpātiju. Baumoja, ka aktrisei ir attiecības ar precēto režisoru Klimu Šipenko.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:12

Jaunākās diskusijas