Latvijas mūziķis: Man sāk piedāvāt nelegālus koncertus

tautaruna.lv 19.februāris 2021, 10:30
 
Mūziķis, Latvijas Radio raidījumu vadītājs Mārtiņš Kanters (agrāk Mārtiņš Ruskis) kanāla Rīga TV 24 raidījumā "Preses klubs" atklājis, ka saņēmis arī nelegālus piedāvājumus koncertiem ārkārtējās situācijas laikā.

Runājot par vakcīnas procesu Latvijā, Kanters jūtot, ka daudzi latviešu mūziķi, kuriem ir finansiālā bagāža, gaida vakcīnu un visu laiku "sprāgst" no esošās situācijas. Turklāt parādoties tendence, ka kolēģi, kuri iepriekš atbalstīja vakcinēšanos, tagad pāriet "uz to otru krastu".

Viņš uzsver, ka problēma ir samilzusi. "Mēs varam dzīvot apātijā un izlikties, ka viss ir OK, bet nav. Man sāk piedāvāt nelegālus koncertus," atklāj Kanters.

Tikmēr Kanters norāda, ka pašam šobrīd ir pietiekoši daudz darba, lai nepārdzīvotu par koncertu neesamību.

Jau vēstīts, ka pagājušā gada 28.decembrī kā pirmos Latvijā pret Covid-19 sāka vakcinēt lielo slimnīcu darbiniekus, 9.janvārī sāka potēt ģimenes ārstus, bet no 11.janvāra šī iespēja ir visiem ārstniecības iestādēs strādājošajiem, kuri to vēlas. Savukārt 10.februārī vakcinēt sāka SAC klientus un darbiniekus, bet 11. un 12.februārī pirmās potes pret Covid-19 saņēma valsts augstākās amatpersonas un vairāki eksprezidenti.

Lietošanai Eiropas Savienībā pašlaik ir apstiprinātas trīs vakcīnas pret Covid-19 - "Pfizer"/"BioNTech", "Moderna" un "AstraZeneca", taču visu šo medikamentu piegādes kavējas un ir nelielas, tāpēc kavējas arī masveida vakcinēšanas sākšana.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:35

Jaunākās diskusijas