Latvijā populāra dziedātāja atklāti stāsta par skandalozo šķiršanos: Mēs nekomunicējam

tautaruna.lv 19.februāris 2021, 19:11
 
Vladislavs Proškins/F64
Latviešu dziedātāja Linita Mediņa STV pirmā! kanāla raidījumā "Kad viņas satiekas" atklāti runājusi par skandalozo šķiršanos.

Pēc publiskajā telpā nonākušajām ziņām par dziedātājas šķiršanos, Linita norāda, ka nekad nav vēlējusies publiski risināt privātās dzīves konfliktsituācijas.

"Mēs nekomunicējam," par pašreizējām attiecībām ar Guntaru saka Linita. "Mēs vispār nekomunicējam un, manuprāt, tas ir labākais, kas var būt šajā situācijā."

Tāpat viņa norāda, ka uz fanu simpātijām neatbild, jo šie cilvēki viņu nepazīstot.

Jau vēstīts, ka skandāls sākās ar to, ka Linita TV ēterā, stāstot par attiecībām ar Guntaru, atklāja, ka viņš uz pirmo randiņu atbraucis ar vilcienu un viņa vīrieti gaidījusi uz perona. Tāpat dziedātāja atklāja, ka attiecībās vairs viss nemaz nav tik gludi. Linitas izteikumi pamatīgi sadusmoja Guntaru, tāpēc viņš sazinājās ar izdevumu, atklājot it kā patiesību par Mediņu.

Pēc vīrieša teiktā, Linita esot mele, kas melojusi visai Latvijā, piemēram, arī par to, ka ir oficiāli šķīrusies no vīra, kaut gan patiesībā neesot viss.

Savukārt Linita atklāj, ka Guntars pēc šķiršanās kļuvis pavisam traks un vajājot viņu, tāpēc viņa vērsās policijā. Avdejevs gan saka, ka bijis aizbraucis pie Linitas, lai apmainītos ar mantām, kas vēl palikušas dzīvokļos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:56

Jaunākās diskusijas