Sanas Timmas foto izsauc sajūsmu; fani viņu salīdzina ar Sniegbaltīti

tautaruna.lv 12.februāris 2021, 17:44
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Tuvojoties Visu mīlētāju dienai ar skaistu foto dalījusies basketbolista Jāņa Timmas bijusī sieva, skaistuma terapijas speciāliste Sana Timma, kura pozējusi ar tumši sarkanām rozēm.

"Tu līdzinies Sniegbaltītei", "Sana, tik brīnišķīga", "Ļoti skaisti" - publicēto foto, kurā jaunā sieviete pozē ar sarkanām rozē, komentē Sanas sekotāji vietnē Instagram.

Sana Timma bieži dalās ar kadriem, kas gan uzņemti no profesionālām fotosesijām, gan parāda savu ikdienu, audzinot dēliņu Kristianu.

Novembrī Sana skaisti nosvinēja savu 30. dzimšanas dienu. "Dažreiz ir iekšēji jānomirst, lai spētu atdzimt no jauna un kļūtu vēl stiprāks un gudrāks. Ir mana 30. dzimšanas diena un es nekad agrāk neesmu jutusies tik stipra un pārliecināta par sevi," saviem sekotāji pauda Sana.

Jau vēstīts, ka vairāk nekā pirms gada medijos parādījās ziņas par to, ka romantiskas attiecības saista latviešu basketbolistu Jāni Timmu un krievu dziedātāju Annu Sedokovu. Drīz vien sportists paziņoja par šķiršanos no sievas Sanas, ar kuru ir kopīgs dēls.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:08

Jaunākās diskusijas