Nāk gaismā šokējoša patiesība par Balvu Gunāra turīgumu

tautaruna.lv 12.februāris 2021, 16:17
 
Ekrānuzņēmums
Iepazīšanās šovu zvaigzne Balvu Gunārs pēc plātīšanās par ballēšanos nonācis policijas redzeslokā, vēsta  portāls Skaties.lv.

Saimnieks paziņo, ka iespējamais sods viņu nesatrauc.

”Policija šodien ierosināja lietu par ballīti. Man atnāca vēstule ar paziņojumu, ka ierosināta disciplinārlieta. Vēstule uz četrām lapām, sūtīta no Daugavpils,” Skaties.lv atklāj Gunārs.

Viņam uz vēstuli jāatbild ar rakstveida paskaidrojumu nedēļas laikā. Gunārs gan tikai nosmej par šo situāciju - policija pret saimnieku esot bezspēcīga, jo Gunāram gluži vienkārši neesot nekādu oficiālu ienākumu un nekādas soda naudas no viņa piedzīt nevarot.

”Ja man uzliks sodu, es taču neko nemaksāšu. Pēc ”Saimnieks meklē sievu” filmēšanas man uzlika 35 eiro sodu par to, ka Sipenieci sagaidīju ar aizmetinātām bisēm. Jā, biju mednieks, pēc tam bises tika aizmetinātas un glabātas kā relikvija. Es taču nevarēju zināt, ka man vajag speciālu izziņu, ka tās bises ir aizmetinātas! Vienvārdsakot - pēc šova man bises atņēma un utilizēja, man uzlika 35 eiro sodu. Sodu maksāt netaisos. Bet atriebties policijai gan! Man gribas atkost atpakaļ,” sašutumu pauž Gunārs. Saimnieks ar lepnumu paziņo, ka viņam piespriestie sodi turpina krāties, bet maksāt viņš neko netaisās.

”Pie tiesu izpildītāja man stāv tik daudz lietu, ka vēl viens sods par ballīti man būs kā aiziet aiz stūra pačurāt. Man piešķirts Latvijas trūcīgā iedzīvotāja statuss. Saņemu pārtikas pakas, higiēnas pakas. Es tagad veselu gadu varētu neiet uz veikalu, cik daudz pārtikas no palīdzības pakām man jau sakrājies. Pieprasīt no manis neko nevar, jo man ir Latvijas trūcīgā iedzīvotāja statuss. Mašīna noņemta no uzskaites - oficiāli man nekā nav,” neticamus jaunumus atklāj Balvu Gunārs, kurš līdz šim par sevi radījis turīga vīra iespaidu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:06

Jaunākās diskusijas