Mūrniece dalās ar zīmīgu ierakstu

tautaruna.lv 12.februāris 2021, 11:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Bijusī iekšlietu ministre, viesnīcas "Hotel ROMA" vadītāja Linda Mūrniece sociālajā vietnē Facebook dalījusies ar zīmīgu ierakstu pēc tam, kad janvāra beigās parādījās ziņas, ka izjukusi viņas divus mēnešus ilgā laulība.

"Mīli sevi viņi saka... Man jau šķiet - mēs katrs mīlam sevi un tas, ko darām citiem ir sevis mīlestības dēļ.

Izbaudi vienatni. Viņi saka... Iekāpju ar kafijas krūzi mašīnā, lepni aizdodos nezināmā virzienā, skanot pēc iespējas skumjākai mūzikai un tad saprotu, ka neviens jau nepamanīs, ka manis nav. Jo viena. Un kā to izbaudīt?

Nepieķeries nevienam. Viņi saka. Nu, kā? Kā nepieķerties, ja tu vienkārši pieķeries?

Ļauj par sevi rūpēties. Viņi saka. Kā to izdarīt, ja rūpēšanās par otru un brīžiem puspasauli ir dzīves saturs?

Gaidi, kad tev skrien pakaļ pēc strīda nevis taisnojies. Viņi saka. Nu, nezinu. Man nepatīk neizrunātas lietas un es iešu runāt...

Ir kāda skola, kur to visu māca? Būt citādam nekā esi," raksta Mūrniece.

Komentāros Lindas sekotāji aicina sievieti neklausīties citos un dzīvot tā, ka to liek viņas pašas sirds.

Kā vēstījām, divus mēnešus pēc kāzām viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece ļāvusi noprast, ka, iespējams, šķīrusies ar liepājnieku Agri Freibergu.

Ja vēl nesen pāris soctīklos dalījās ar kopīgām bildēm, taču nu jaušams, ka pāra starpā ir radusies plaisa vai pat aiza, jo aizvadītajā nedēļā Linda no saviem soctīklu profiliem dzēsa vīra uzvārdu, atkal sevi pozicionējot kā Lindu Mūrnieci. Savukārt viņas laulātais draugs Agris Freibergs pirms dažām dienām izlaboja attiecību statusa ailīti, kurā līdz šim bija norādīts “precējies”. Tagad tur vairs nav norādīta informācija par attiecībām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:27

Jaunākās diskusijas