Atklājas skandalozas detaļas par Britnijas Spīrsas attiecībām ar tēvu

tautaruna.lv 12.februāris 2021, 14:30
 
Reuters/Scanpix/Leta
39 gadus vecā Britnija Spīrsa uzvarējusi tiesā savu 68 gadus veco tēvu Džeimiju Spīrsu, kurš vairs vienpersoniski nepārvaldīs meitas finanses.

Jau 12 gadus par Britnijas Spīrsas finansēm pilnībā atbildēja viņas tēvs. Tēvs par meitas aizbildni kļuva pēc viņas šķiršanās un tam sekojošā nervu sabrukuma, raksta "cosmo.ru".

Britnija jau vairākkārt vērsusies tiesā, lai atbrīvotos no tēva aizbildniecības tiesībām, taču tiesa vienmēr lēmusi par labu Džeimijam. Novembrī tiesa beidzot mazināja Britnijas tēva ietekmi pār meitas finansēm, norīkojot kompāniju "Bessemer Trust" kā otrus aizgādniekus.

Kopīga aizbildniecība nopietni mazinās Džeimija ietekmi pār meitas finansēm.

Nesen klajā nākusi dokumentālā filma, kurā stāstīts par dīvas likteni. Filma izpelnījusies lielu rezonansi un sabiedrības kritiku pret Džeimiju, kurš ilgstoši kontrolējis dziedātājas dzīvi pret viņas gribu.

Arī Spīrsas mīļotais, 27 gadus vecais Sems Asghari veltījis asus vārdus draudzenes tēvam. Viņš apgalvo, ka Džeimijs ļaunprātīgi izmantojis savu statusu un centies ietekmēt arī meitas privāto dzīvi. Bez Spīrsa atļaujas, Britnija un Sems nevarot apprecēties, taču dziedātājas tēvs negrasās to dot.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:06

Jaunākās diskusijas