FOTO: Madara Repše parādā, kā atgūst spēkus pēc 8. pārciestās operācijas

tautaruna.lv 3.februāris 2021, 18:27
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Jau vēstīts, ka līdzcilvēki, starp tiem arī sabiedrībā pazīstami ļaudis, seko līdzi ekspremjera Einara Repšes meitas fotogrāfes Madaras Repšes atveseļošanās ceļam. Jaunā sieviete saviem soctīklu sekotājiem parādījusi, kā atgūst spēkus pēc piedzīvotās jau 8. nopietnās operācijas.

Madara trešdien dalījusies ar video un pāris kadriem no slimnīcas palātas Rīgā, kur, kā pati raksta, "iegūst mazliet degvielas" - jaunajai sievietei norit procedūras, kurās viņa saņem nepieciešamos medikamentus, lai atgūtos no operācijas.

View this post on Instagram

A post shared by Madara Repse (@madararepse)

Publicētajos kadros redzams, ka Madara ir pozitīvi noskaņota.

Kā jau iepriekš atklāja Madara, operācija noritēja veiksmīgi, un dzīvībai bīstamās problēmas ir novērstas. Taču Madaras pašsajūta joprojām jūtami neuzlabojas, jo visu diennakti nākas sadzīvot ar spēcīgām sāpēm, ko atvieglo tikai stipri pretsāpju līdzekļi.

Jau iepriekš vēstījām, ka no 15 gadu vecuma Madara sirgst ar patoloģisku gremošanas orgānu sistēmas defektu. Viņa ārstējās gan Holandē, gan Latvijā. Repše neslēpa - šobrīd viņai ārsti ir noteikuši 12 dažādas diagnozes, un paredzams, ka viņai Latvijā būs četras operācijas. Viena jau pārciesta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas