"Pati tiec galā"; Saulieši atklāti runā par attiecībām pēc šķiršanās

tautaruna.lv 3.februāris 2021, 15:12
 
Lauris Aizupietis/Romāns Kokšarovs/F64
Raidījumā "Ģimene burkā" influencere Katrīne Sauliete un viņas bijušais vīrs, hokejists Kaspars Saulietis atklāti pastāstījuši kādas ir viņu attiecības pēc šķiršanās.

"Tagad īstenībā attiecības ir ļoti, ļoti normālas," pauž Sauliete un neslēpj, ka uzreiz pēc šķiršanās tās bijušas diezgan saspīlētas, jo starp abiem valdījis aizvainojums, kas aietekmējis arī abu meitu pieskatīšanu.

"Pati tiec galā," esot bijusi Kaspara atbilde uz Katrīnes vēlmi sākt attiecības ar Pēteri.

Arī pats Kaspars Saulietis neslēpj, ka gājis ir grūti un abi "līdz kaut kādam brīdim" strīdējušies.

Hokejists uzsver, ka sākumā bijis svarīgi, lai no abu lēmuma šķirties neciestu bērni. Kaspars norāda,ka meitas dzīvo ar Katrīni, jo tā viņām esot ērtāk un tā vide ir pierastāka nekā pie viņa.

Iepriekš Kaspara Saulieša bijusī sieva Katrīne Sauliete Lauras Saulītes raidījumā "Generation Famous" atklāti pastāstījusi par šķiršanos no vīra. Viņa stāstīja, ka ar vīru mēģinājuši glābt laulību, taču tā bija melošana sev.

Savu nostāju Kaspars paudis vietnē Instagram, atbildot uz kāda sekotāja jautājumu, vai viņš skatījās Katrīnes interviju un atbalsta to, ka tika daļēji izsklāsīts par viņu attiecībām. "Atbalstu!? Pagaidām mēs redzam viena aktiera izrādi... Galvenie aktieri vēl nav kāpuši uz skatuves!" uzrakstīja Kaspars.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas