Siguldā rīta agrumā uz šosejas notriec sirmgalvi; sekas ir traģiskas

tautaruna.lv 3.februāris 2021, 19:32
 
Ekrānuzņēmums/Degpunktā
Uz Siguldas šosejas gājis bojā kāds 68 gadus vecs vīrietis, kurš pakļuvis zem automašīnas “Toyota” riteņiem, vēsta raidījums “Degpunktā”.

Ierodoties notikuma vietā, policijas inspektori sastapa jau tur esošus mediķus, kuri mēģināja glābt negadījumā cietušo personu. Diemžēl 1953.gadā dzimušais vīrietis notikuma vietā bija gājis bojā.

Nelaimes vietā aptaujājot gan avārijā iesaistītā auto šoferi, kādu 68 gadus vecu vīru, gan negadījuma aculieciniekus, noskaidrots, ka gājējs, visticamāk, nevis šķērsojis ceļu, bet gan pārvietojies pa to, jeb citiem vārdiem sakot, nācis pretim auto plūsmai.

“Bija diezgan tumša nakts, pusseptiņi no rīta. Vīrietis gājis bez atstarojošiem elementiem. Viens transportlīdzeklis viņu pamanīja, kā rezultātā izvairījās no sadursmes, taču otrs transportlīdzeklis nepaguva to izdarīt un notika ceļu satiksmes negadījums. Patlaban ir uzsākts kriminālprocess pēc pēc 260. panta otrās daļas saistībā ar ceļu satiksmē notikušiem pārkāpumiem un notiek izmeklēšana,” norādīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes (RRP) Patruļpolicijas pārvaldes priekšnieks Helmuts Staško, apliecinot, ka gājējs pārvietojās pa ceļa vidu, kur sadalās abas braukšanas joslas.

“Viņš slikti redzēja. Viņš gāja uz benzīntanku pēc cigaretēm. Es nezinu, varbūt gribēja pārskriet pāri ceļam,” stāsta bojāgājušā radinieks.

To, kāpēc noticis negadījums un kas tieši pamudinājis kungu šādi rīkoties, izmeklēšanas laikā centīsies noskaidrot kriminālpolicijas darbinieki. Jāpiebilst, ka netālu no negadījuma vietas ir arī gājēju tunelis. Līdz ar to skrējiens pāri lielceļam noteikti nebija vīra vienīgā iespēja, lai tiktu pāri.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas