VIDEO: reibumā esošs autovadītājs attapies kupenā Sauriešos

tautaruna.lv 3.februāris 2021, 22:42
 
Attēlam ilustratīva nozīme / Pixabay
Otrdienas vakarā Sauriešos noticis ceļu satiksmes negadījums. Aculiecinieki gan atklāj - iesaistītais autovadītājs bijis reibumā.
Pēc aculiecinieku teiktā, kāds autovadītājs Sauriešos nobraucis no ceļa un attapies tuvējā kupenā. Vadītājs bijis alkohola reibumā.
View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@sadursme)

Vakar Latvijā reģistrēti 69 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta vēl septiņi cilvēki, informēja Valsts policija.

Vakar ap plkst.7 Inčukalna novadā, uz Vidzemes šosejas, automašīnas "Toyota" vadītājs uzbraucis gājējam, kurš no gūtajām traumām mira notikuma vietā. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Otrdien satiksmes negadījumos Rīgas apkārtnē cieta četri cilvēki, Vidzemē - divi, bet Latgalē - viens cilvēks. No cietušajiem trīs bija gājēji, bet divi - velosipēdisti, kuri abi iekļuva negadījumos galvaspilsētā.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi astoņus autovadītājus: sešus - Rīgas reģionā, bet pa vienam - Latgalē un Vidzemē. Rīgā ticis aizturēts arī kāds autovadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Kopumā policija vakar noformējusi 335 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:13

Jaunākās diskusijas