Ieva Brante skaidro savus neparastos ieradumus

tautaruna.lv 16.janvāris 2021, 19:32
 
Annija Meikšāne/F64
Juriste un aktīva dzīvesveida entuziaste Ieva Brante sociālajā vientē Instagram skaidrojusi savus neparastos ikdienas ieradumus.

Brante atklāj, ka viņas ikdiena ir piepildīta ar ieradumiem, kas varbūt var šķist savādi, taču tie viņas ikdienu padarot "krāsainu" un "interesantu".

"Jā, es mostos agri. Jo? Ziemā dienas ir īsas un, ja dabā gribi ko redzēt un piedzīvot, tad jāsāk kustēties ar saules stariem.

Jā, es bieži ēdu aukstu ēdienu. Jo? Nestaipu līdzi papildus aprīkojumu un labi varu iztikt ar maizītēm, rīsiem vai griķiem. Man līdzi ir termoss ar karstu ūdeni atšķaidītu tēta gatavoto upeņu ievārījumu.

Jā, es daudz braukāju pa Latviju, rēķinu ceļa izdevumus. Tāpēc Rīgā braucu ar velo vai eju kājām. Caur gadu.

Jā, es maz guļu. Jo? Ir daudz jāpaspēj un gribas vairāk. Taču citreiz izmantoju -padsmit minūtes diendusai. Tas der.

Dzīva dzīve, mīļie, sākas ārpus jūsu ikdienas ērtībām. Nogriežot gabaliņu no sava komforta pīrāga, jūs saņemat pilnu grozu dabas labumu. Tādu, kas ne ar ko nav aizstājami.

Vai tā dzīvot ir pareizi? Nezinu. Taču noteikti tā dzīvot ir interesanti un krasaini," raksta Brante.

View this post on Instagram

A post shared by Ieva Brante (@ieva.brante)

Kā zināms, juriste Ieva Brante ir aktīva dzīvesveida piekritēja. Viņa jau vairākus gadus nodarbojas ar rudens, ziemas peldēšanu. Šai aktivitātei nododoties dažādās ūdens tilpnēs. Viņa nodarbojas ar dažādām sportiskām aktivitātēm, sākot no krosfita līdz pat gaisa akrobātikai. Nesen, spītējot laika apstākļiem, viņa izmēģināja supošanu pa Amatas upi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas