Sievieti Rīgā, kurai "nekad neveicas", piemeklē negaidīta veiksme

tautaruna.lv 16.janvāris 2021, 13:00
 
f64.lv, Ģirts Ozoliņš
“Es esmu cilvēks, kuram nekad neveicas,” telefonsarunā atklāta ir 32 gadus veca sieviete no Rīgas, kura 3. janvārī momentloterijā Mode laimēja lielāko iespējamo laimestu – 55 000 eiro. “Tāpēc pārsteigums vēl jo lielāks. Līdz pat brīdim, kad biju Latvijas Loto birojā, domāju, ka man tūlīt pateiks, ka tas bijis tikai tāds joks,” viņa stāsta.

Laimētāja atklāj, ka visbiežāk ir spēlējusi SuperBingo, turklāt biļetes pirkusi tikai tirdzniecības vietās. Taču tajā dienā mammas draudzene izstāstījusi, kas un kā jādara, lai biļeti nopirktu internetā. “Viņa arī pastāstīja, kas ir momentloterijas, norādīja, kā internetā nopirkt biļetes. Nolēmu pamēģināt, reģistrējos latloto.lv. Mamma man bija vārda dienā uzdāvinājusi 20 eiro, tos arī nolēmu iztērēt loterijai.”

Vispirms iegādājusies momentloterijas Bagāts biļeti, tur - laimests 100 eiro. Nopirkusi vēl vienu Bagāts biļeti, tur atkal 100 eiro!

“Stāstu mammai un viņas draudzenei, viņas netic! Abas teica, ka viņas pašas nekad vēl tādu summu nav laimējušas. Par laimēto naudu nolēmu nopirkt kopā kādas desmit biļetes. Vienā no tām - Modē - atklājās lielais laimests.”

Par to, kā laimestu tērēt, laimētājai ir pilnīga skaidrība: netērēs. “Ņemot vērā šī brīža situāciju pasaulē, šo naudu atlikšu un neaiztikšu. Jāskatās, kā izvērsīsies šis gads. Lai gan kopumā uz dzīvi es raugos pozitīvi, tomēr nekad nevar zināt dažādus pavērsienus. Tāpēc lai nauda stāv. Noteikti reiz noderēs.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas