Latvijas šovu zvaigzne atgriežas no Turcijas viena un paziņo, ka dzemdēs Latvijā

tautaruna.lv 16.janvāris 2021, 16:01
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Ja iepriekš TV šovā "Saimnieks meklē sievu" iepazītā Jeļena bija paziņojusi, ka ir bērniņa gaidībās un apprecējusies, tagad viņa saviem faniem soctīklos vēsta, ka no Turcijas ir atgriezusies Latvijā.

Laikā, kamēr Latvijā atrodas pašizolācija, Jeļena atbildējusi uz fanu jautājumiem.

Uz jautājumu, vai arī Jeļenas vīrs ieradīsies Latvijā, viņa atklāj, ka drīz jādzimst meitiņai un vīrs ieradīsies uz dzemdībām.

Ģimene kādu laiciņu plāno padzīvot Latvijā, bet pēc tam viņa ar meitu pārcelsies pie vīra uz Turciju, jo tur patīkot vairāk.

”Bērniņam noteikti ir jābūt Eiropas Savienības pilsonim. Latvijā saņemšu arī pabalstus un ļoti daudzas citas priekšrocības - uzraugāmais ārsts un pediatrs, nav valodas barjera,” par dzemdībām Latvijā saka Jeļena.

Šovu zvaigzne atklāj, ka viņas vīrs nekad nav bijis Latvijā, tāpēc viņa ļoti gaida vīra ierašanos.

Kā rakstījām iepriekš, jaunā sieviete sociālajos tīklos iepriekš atklājusi, ka pirms dažiem gadiem viņa bijusi atkarīga no hialuronskābes injekcijas lūpās. Šī gada sākumā viņa atbrīvojusies no lūpu implantiem.

Kā iepriekš tika vēstīts, TV šova ”Saimnieks meklē sievu” iespaidīgākā un visspilgtākā dalībniece Jeļeņa, kura neslēpa, ka sevis uzlabošanas procedūrām iztērējusi aptuveni 10 000 eiro, stāstīja, ka naudu operācijām sākusi krāt no 16 gadu vecuma.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas