Latvijas dziedātāju pamatīgi apkrāpj; viņa brīdina citus

tautaruna.lv 8.janvāris 2021, 9:44
 
Latviešu dziedātāja un fitnesa entuziaste Ketija Tindemarka sociālajos tīklos pastāstījusi par krāpšanas gadījumu, kurā tika iesaistīta.
Kā atklāj Ketija, viņa apkrāpta par 580 eiro.

Dziedātāja vēlējusies pārdot savu telefonu, un tam uzradies pircējs - jauns vīrietis. Abi nolēmuši tikties. Tikšanās laikā Ketija naudu gan neesot pārskaitījusi.

"Pēc tam, kad es viņam atdevu kastīti ar telefonu, viņš man naudiņu, viņš pateica mīļu atā, bet es pēc tam pagriežoties sapratu, ka šī naudiņa nav īsta. Visi 580 eiro bija viltoti. Tur nav ne hologrammas attēla, ne ūdenszīmes. Protams, es ziņoju policijai un iedevu IM numuru. Ceru, ka krāpnieks būs laimīgs, bet ne uz ilgu laiku," klāstīja mūziķe.

Jau vēstīts, ka Tindemarka sociālajā vietnē TikTok publicējusi vairākus video, kuros atklāti runāja par piedzīvoto vardarbību attiecībās ar draugu.

"Es ne vienmēr ar viņu varu būt fizioloģisi gatava tuvībai. Un vakar es tādā pašā balsī centos viņam paskaidrot, ka man sāp... man sāp fiziski.... Bet viņš uzreiz kļuva agresīvs, un es neko nevarēju izdarīt. Absolūti neadekvāts cilvēks," atklāja Tindemark un norādīja, ka notikumi attīstījušies tik tālu, ka bijusi spiesta izsaukt policiju. Viņa arī uzsver, ka neesot provocējusi draugu uz šādu rīcību.

Mūziķe gan norādīja, ka policijai iesniegumu nerakstīs, jo nevēloties "drāmu" un vīrieti joprojām mīlot.

Ekrānšāviņš no Facebook

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:52

Jaunākās diskusijas