TV šova zvaigzne: Valdība vēršas pret mani

tautaruna.lv 8.janvāris 2021, 10:11
 
F64
24. janvārī 60 pēc pases, 21 pēc sajūtām apritēs iepazīšanās šovu tīģerim Gunāram Sārtaputnam no Balviem. Gunārs, kurš bija iecerējis lielo notikumu ar vērienu atzīmēt, sašutis, uzzinot par jaunajiem ierobežojumiem, raksta "skaties.lv".

Tapis zināms, ka valstī noteiktie ierobežojumi būs spēkā līdz 25. janvārim,kas nozīmē arī to, ka šajā laikā joprojām nav atļauts pulcēties un rīkot vētrainas ballītes. Bet tieši 24. janvārī bija iecerēta Gunāra dzimšanas dienas balle Balvos!

”Pat valdība vēršas pret mani! Aizliedz svinēt paša dzimšanas dienu! 24. datums vēl ir karantīna,” piktojas Gunārs.

Pagājušo gadu, kad viņam apritēja 59, saimnieks šo dienu atzīmēt nevēlējās - pārāk liels un neglīts cipars, kas galīgi neatspoguļo to, kā Gunārs sirdī jūtas. Nu, sagaidot 60, sajūtas ir pavisam citas - saimnieks atkal jūtas kā jauneklis un gatavs sveikt savus precību gadus un atrast līgaviņu! Taču liegums nosvinēt visu prieku sabojā.

Viņam nācies apzināt salūgtos viesus un atteikt svinības. Gunārs neslēpj, ka viņš šajā ierobežojumu laikā riskēt nedrīkst - Balvu skauģi esot īpaši pieteikuši, lai policija vaktē viņa īpašumu un to, vai tur nenotiek kāda neatļauta kustība.

”Šodien viesiem atteicu. Paldies Dievam, ka par ierobežojumiem vismaz pateica laicīgi. Visi viesi saprata un es visiem atvainojos valsts vārdā.

Man ir doma dzimeni pārnest par sešiem mēnešiem uz priekšu. Vai tas būs traki? Es domāju, ka tas būs labi!

Nav ļaunuma bez labuma! Otro reizi svinēšu dzimenīti vasarā! Pirmā reize bija savulaik, kad biju Indijas ceļojumā,” atklāj Gunārs.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:03

Jaunākās diskusijas