Medijs: Keita un Viljams neplāno atgriezties Londonas pilī

tautaruna.lv 8.janvāris 2021, 17:30
 
GEORGE ROGERS-POOL/SIPA/Scanpix
Princis Viljams ar sievu Keitu Midltoni nākuši klajā ar paziņojumu, ka tuvākajā nākotnē neplāno atgriezties savās Londonas mājās, Kengsingtonas pilī, vēsta medijs "Daily Star".

Īsi pirms Ziemassvētkiem Kembridžas hercogu pāris pameta savas Londonas mājas. Karaliskais pāris kopā ar saviem trim bērniem pašlaik uzturas Norfolkas rezidencē, kas atrodas Vesminsterā. Tur ģimene izvēlējusies aizvadīt pandēmijas laiku.

Kā vēsta medijs, tad Kembridžas hercogs un hercogiene pašlaik nevēlas atgriezties Kengsingtonas pilī. Tam par iemeslu kalpo Lielbritānijā izsludinātie Covid-19 ierobežojumi.

Līdzīgi kā daudzas ģimenes visā Lielbritānijā, pēc skolu slēgšanas pāris atsāka mācīt savus bērnus mājās, attālināti.

Savukārt līdzīgi kā martā, kad Lielbritānijā izsludināja plašus Covid-19 ierobežošanas pasākumus, Keita un Viljams turpinās pildīt savus karaliskos pienākumus atrodoties Norfolkas rezidencē, izmantojot videozvanus.

"Ģimene ir apņēmusies strādāt kopā, lai palīdzētu valstij pārvarēt nākamo krīzes posmu," vēsta pils pārstāvji.

Karaliskais pāris tuvākajā laikā plāno sazināties ar dažādām labdarības organizācijām, lai izdomātu veidu, kā vislabāk palīdzēt grūtībās nonākušajiem cilvēkiem, pateicoties Covid-19 pandēmijai.

"Ir jau ieviests plāns sazināties ar dažādām labdarības organizācijām un uzņēmumiem, un, par laimi, viņi tagad labi pārzina videozvanu pasauli," skaidro pils pārstāvis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:19

Jaunākās diskusijas