Maija Rozīte-Krištopāne atklāj savu skaisto matu noslēpumu

Anete Ošleja 10.janvāris 2021, 11:22
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Radio balss un raidījumu vadītāja Maija Rozīte-Krištopāne atklāj savu skaisto, veselīgo matu noslēpumu.

Maija atzīst, ka viņas matu kopšana rada izaicinājumus. Gari un blondi mati prasa īpašas rūpes, taču viņa nekad nav domājusi par citu matu krāsu.

"Vai man jebkad gribējies nomainīt vai kaut paeksperimentēt ar matu krāsu? nekad! tiešām! tik ļoti tas blodais ir mans tonis," pauž Maija.

Viņa atzīst, ka gaišu, krāsotu vai balinātu matu īpašniecēm, ir īpaši par tiem jārūpējas. Maija uzsver, ka gaiši mati ir daudz "prasīgāki" un bieži vien arī sausāki nekā tumšas krāsas mati. Tādējādi ir nepieciešama īpaša kopšana.

"..lai uzturētu tos labā stāvoklī visā garumā, jāiegulda ne mazums rūpju un pūļu, un to es zinu no pieredzes," atklāj Maija.

Viņa min, ka pašlaik, kad nav iespēja apmeklēt skaistumkopšanas salonus, tad par matiem ir jārūpējas mums pašām. Maija to arī dara, un mājas apstākļos veic dažādas matu kūres.

Maija atklāj, kā par saviem matiem rūpējas un kāda veida produktus lieto. Lai uzturētu veselīgus matus, viņa ikdienā izmanto neskaitāmus skaistumkopšanas produktus.

"Atjaunojošs šampūns, bagātīgi barojoša maska, kā arī serums, ko matos ieklāt uz nakti, un aizsargājoša un spīdumu piešķiroša eļļa, kas lietojama gan mitros, gan sausos matos," atklāj Maija.

Kā zināms, tad Maija Rozīte-Krištopāne ir radio "Star FM" ētera balss. Viņa ir raidījumu "Personība" un "Femme Fatale" vadītaja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:02

Jaunākās diskusijas