FOTO: Armaņevas iespaidīgās izskata pārmaiņas

Anete Ošleja 10.janvāris 2021, 19:01
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Influencere, dzīvesstila blogere Maija Armaņeva dalījās ar vairākām fotogrāfijām, kurās ir iespējams novērtēt viņas izskata izmaiņas vairāku gadu garumā.

Armaņeva saviem sekotājiem deva iespēju aplūkot, kā viņas izskats mainījies gadu gaitā. Influencere lielāko uzsvaru liek tieši uz matu, frizūras un to krāsu izmaiņām.

Viņa saviem sekotājiem deva iespēju ieskatīties savās izskata pārmaiņās, sākot ar bērnību. Kā jau lielākajai daļai bērnu, arī Maijai bērnībā bija pavisam vienkārša un īsa frizūra.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Gadiem ejot, Maija var lepoties ar krasām frizūras izmaiņām.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Ekrānuzņēmums no Instagram

Pašlaik mēs esam pieraduši Maiju redzēt ar gaišas krāsas matiem. Tomēr ne vienmēr tā ir bijis. Influencere reiz ir kļuvusi arī par tumšmati, radot pavisam citu vizuālo tēlu, nekā tas ir pašlaik.

Ekrānuzņēmums no Instagram

"Laika Virpulī jeb 8 bildēs par to, kā laika gaitā ir mainījušies mani mati un es līdz ar tiem," tā savu Instagram ierakstu komentē Armaņeva.

Viņa uzsver, ka atskatoties uz pagātnes fotogrāfijām un lielajām pārmaiņām, kuras var redzēt, brīnas, ka nav mācījusies par frizieri.

Kā zināms, Maija Armaņeva ir stiliste, modes un dzīvesstila blogere. Viņa ir Latvijas Blogeru un influenceru asociācijas dibinātāja. Savus sekotājus viņa priecē ne tikai ar dažadiem modes un stila jaunumiem, tendencēm, bet dalās arī ar veselīga dzīvesstila padomiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:23

Jaunākās diskusijas