Amerikāņu zvaigzne apgalvo, ka no Covid-19 testu veikšanas viņai acī ieperinājusies infekcija

Lelde Veinberga 10.janvāris 2021, 16:21
 
AFP/SCANPIX/LETA
Amerikāņu aktrise un dziedātāja Hilarija Dafa apgalvojusi, ka bieži veikto Covid-19 testu dēļ viņai acī iemetusies infekcija. Šos zvaigznes apgalvojumus steidz apstrīdet mediķi, vēsta tabloīds "Metro".
Amerikāņu zvaigzne vietnē Instagram saviem sekotājiem apgalvojusi, ka biežās Covid-19 testu veikšanas dēļ nonākusi slimnīcā, kur viņai ārstēta infekcija.
Strādājot seriāla "Younger" uzņemšanas laukumā, aktrisei visai bieži nākas veikt jaunā koronavīrusa testus. Dafa Ziemassvētkos meklējusi mediķu palīdzību, jo pēkšņi viņas acs sākusi sāpēt un izskatīties "dīvaini". Pēc slimnīcas apmeklējuma viņai izrakstītas antibiotikas.
Uz zvaigznes apgalvojumiem reaģējuši mediķi, kuri netic faktam, ka no Covid-19 testa kociņa iespējams iegūt bakteriālu infekciju. "Covid-19 ir vīruss nevis baktērija, kas varētu izraisīt acs infekciju. Neesmu pārliecināta, kā var notvert baktēriju acī no biežas Covid-19 testu veikšanas. Testa laikā speciālo kociņu ievieto rīklē un degunā," apgalvo daktere Klaudija Pāstaide no Londonas.
Hilarija Ērhārda Dafa (33) ir amerikāņu aktrise. Viņa kļuva pazīstama pēc televīzijas šova "Lizzie McGuire". Viņa arī ir piedalījusies filmās "Ducis ir lētāk", "Lizija MakGvaira", "Pelnrušķītes Stāsts". Dafa ir arī veiksmīga popdziedātāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:45

Jaunākās diskusijas