Indra Salceviča atbild kritikai par svara zaudēšanu

tautaruna.lv 10.janvāris 2021, 16:39
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Stiliste Indra Saleviča sociālajā vietnē Instagram vērsusies pie sekotājiem, atbildot uz kritiku par izmaiņām ķermeņa aprisēs.

Indra norāda, ka saņēmusi jautājumus, vai pēc svara zaudēšanas viņa ir cienīga būt kustības "Morethansize" līdere.

"Es nu jau vairs neatbilstot šim sauklim. Tā nav! Es esmu Morethansize līdz kaulam!

Bodypositive jēdzienu ieviesa doktore, kura savos pētījumos pierādīja, ka tikai ķermeniski pozitīvās domāšanas pieņemšana var izraut no apburtā sevis nīšanas, salīdzināšanas, ēstatkarības vai badošanās loka.

Jebkura ķermeniskā transformācija bez pozitīvās domāšanas par savām formām cieš fiasko. Jā, var skriet un var skaitīt kalorijas. Var skriet pakaļ rezultātam un cipariem, bet nekad neiegūt gandarījumu par savu izskatu, ja defoltā esi tendēts salīdzināties.

Es esmu Morethansize un būšu ar +10 vai -10. Jo es zinu, ka cilvēks ir vairāk, nekā viņa izmērs.Cilvēks ir vairāk, nekā mārketinga radīts standarts. Es esmu vairāk, nekā mans izmērs.Nav nozīmes, kā izskatās cilvēks ar virssvaru vai bez tā. Vairāk par kaut kādu neatbilstību standartiem. Vārdu sakot, dāmas un kungi - novēlu Jums šogad, vienkārši būt par iedvesmu pašiem sev. Nesalīdzināties," raksta Salceviča.

Jau vēstīts, ka Indra Salceviča ir izveidojusi sevis iemīlēšanas blogu "morethansize.com". Viņa aktīvi dalās ar savām pārdomām sociālajos medijos un aicina sievietes sevi iemīlēt, tādas kādas viņas ir.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:42

Jaunākās diskusijas