Modele Māra Sleja: Aukstam ūdenim piemīt "spējas"

Anete Ošleja 10.janvāris 2021, 19:19
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Modele Māra Sleja sociālajos medijos nākusi klajā ar paziņojumu - aukstam ūdenim piemīt "spējas".

Viņa pavēstīja, ka savas dzīves laikā, esot palaidusi garām to, ka aukstam ūdenim piemīt "spējas".

Māra to ir atklājusi pavisam neparastā veidā, mazgājot matus. Viņa atzīst, ka pie atklāsmes nonākusi mazgājot matus aukstā ūdenī, jo iepriekš viņas mati bija ļoti nepaklausīgi, bet tagad tas ir mainījies. Māra apsver iespēju, ka tas varbūt nav atkarīgs no ūdens temperatūras, bet gan citu faktoru dēļ. Tomēr, kad viņa aizsāka šo paradumu, viņas mati ir kļuvuši paklausīgāki.

"Man visu laiku šķita, ka man viekārši ir piņķerīgi un nevaldāmi mati, jo manis pašas daba ir tāda, bet kad man izbeidzās kondicionieris, kuru sev kā iespējamo situàcijas labotāju biju nopirkusi pēc 2 gadu pārtraukuma( jo matus ikdienā nu jau 2 gadus mazgàju tikai ar šampūnziepēm), izrādijās, ka viss , ko man vajadzēja bija AUKSTS ŪDENS," ar savu atklājumu dalījās modele.
View this post on Instagram

A post shared by Māra Sleja (@mara_sleja)

Viņa atzīst, ka internetā meklējot infromāciju par šo tematu, viedokļi dalās.

Jau trīs mēnešus Māra katru dienu iet aukstā dušā un ik pa laikam izskalo arī matus ledainajā ūdenī. Pēc šadas paraduma maiņas, mazgāt matus aukstā ūdenī, viņa atzīst, ka tie ir kļuvuši daudz maigāki un spīdīgāki.

Populārā modele Māra Kampernova, kura pēc ģimenes izveidošanas tagad ir Māra Sleja, 2015. gadā žurnālam "Vakara Ziņas" atklājusi, ka, lai cīnītos ar atkarībām, vienkārši nelieto alkoholu. Turpinot par modeles darbu un savu ikdienu, Māra teic, ka apzinās - viņa esot atkarīgā. «Mans tēvs ir bijis alkoholiķis, man tas ir gēnos, un domāju, ka pusei latviešu. Esmu atkarīga no interneta, no viskautkā, bet gribu tikt no tā ārā! Tikt no tā sociālo tīklu jūga ārā! Tas ir pats grūtākais! Bet, ja pamēģina, piemēram, pusdienot bez telefona un interneta, tas ēdiens garšo savādāk! Tas ir forši!»

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:58

Jaunākās diskusijas