Diāna Kubasova turpinās apceļot pasauli

tautaruna.lv 10.janvāris 2021, 19:45
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Modele, skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova atklāj, ka atrodoties vienā vietā ilgstoši viņai paliek garlaicīgi. Tieši tā viņa skaidro savu ilgstošo uzturēšanos Bali salā, tur modele aizvadīja deviņus mēnešus.

Tomēr Bali salu viņa negrasās pamest pa visam.

"Tur es biju pavadījusi deviņu mēnešus. Un deviņus mēnešus vienā valstī, man paliek super, super garlaicīgi," viņa skaidro, ka kopš skolas gadiem vienā vietā nav uzturējusies tik ilgi.

Viņa plāno eksotiskajā salā atgriezties jau oktobrī vai novembrī. Kā jau iepriekš tika vēstīts, tad uzturoties Bali modele nolēma ieguldīts finanses un iegādāties villu. Kā viņa tagad atzīst, tad tas bija ļoti labs ieguldījums. Villu ir iespējams izīrēt par labu cenu, kā arī beidzoties Covid-19 pandēmijai, to varēs pārdot par augstāku cenu, nekā viņa to iegādājās.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Pašlaik modele atrodas Dubaijā un kā atzīst, tad ne tur, ne Bali viņai nebija jāievēro pašizolācija, kā tas notiek Latvijā. Turpmākie viņas plāni ir doties uz Miami ciemos pie māsas. Viņa uzsver, ka nonākot Miami paveras plašas ceļošanas iespējas.

"No Miami ceļošana ir diezgan viegla. Var aizlidot gan uz Meksiku divu stundu attālumā, gan uz Bahamām stundas attālumā," min Kubasova.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Viņa atzīst, ka ceļošana šajā laikā ir diezgan laba. Visur tiek piedāvāti dezinfekcijas līdzekļi, sejas aizsargmaskas. Lidmašīnas lielākoties ir pustukšas. Tomēr Diāna uzsver, ka ceļot labāk ieteicams tiem cilvēkiem, kuri var strādāt attālināti un nav jābūt darbā uz vietas, jo nav jāsteidzas tik ātri atpakaļ uz mājām.

Kā ziņots, tad Diānas nokļūšana Bali bija visai straujšs piedzīvojums. "Varbūt skanēs dīvaini, bet sākoties pandēmijas vilnim es divas dienas meditēju, rakstīju, domāju - kura būs tā īstā vieta, kur pārlaist neskaidros laikus." Lai arī Bali bija visnepazīstamākā un neiepazītākā vieta, taču modele izvēlējās tieši turp doties. Viņa atzīst, ka šis bija labākais lēmums. Sala ir devusi viņai daudz jaunu zināšanu, iespēju un ideju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:40

Jaunākās diskusijas