Sana Timma atklāj no kā nespēj atturēties

Anete Ošleja 10.janvāris 2021, 20:44
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Latviešu basketbolista Jāņa Timmas bijusī sieva Sana atklāj, kur smeļas motivāciju, lai nodarbotos ar fiziskajām aktivitātēm.

Sana saviem Instagram sekotājiem dalījās ar savu pieredzi, kur meklē motivāciju turpināt iesākto un neatlaidīgi sportot.

"Man nekad sevi nav bijis jāmotivē vai kā citādi jāpiespiež izkustēties," viņa atklāj, ka ir tēva meita, jo viņai "asinīs" ir sporta azarts.

Sportošana viņai palīdz "atslēgt galvu" un nedomāt par ikdienas rūpēm, rast enerģiju. Viņas mērķu augšgalā, kāpēc viņa sporto, nav laba auguma iegūšana. Sana atzīst, ka tas ir labs bonuss, ko var iegūt aktīvi nodarbojoties ar fiziskajām aktivitātēm.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Tas, ka viņai sports ir "asinīs", pierādās arī tajā, ka skolā šajā priekšmetā viņa ir bijusi izcilniece.

"Sports bija vienīgais mācību priekšmets, kurā biju izcilniece," viņai padevās gan basketbols, gan futbols, gan volejbols, gan tautas bumba.

Sana min, ka, lai nodarbotos ar fiziskajām aktivitātēm, viņai nav nepieciešama motivācija, taču ir kāda cita lieta, kur to ļoti vajadzētu. Viņa pasmejas, ka motivācija nereti trūkst brīžos, kad tuvumā ir šokolāde vai veikalos tai ir atlaides. Viņa nespēj atturēties no šokolādes.

Kā vēstīts, tad Sana Timma bija precējusies ar basketbolistu Jāni Timmu. Viņiem ir kopīgs bērns. 2019. gada vasaras vidū publiskā telpā izskanēja ziņas, ka Jānis Timma, iespējams, krāpj sievu ar populāro krievu dziedātāju Sedokovu. Tomēr Timma norādīja, ka jau labu laiku bija no sievas ir pašķīries.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:58

Jaunākās diskusijas