FOTO: Modele Diāna Kubasova paziņo grandiozus jaunumus

Anete Ošleja 15.novembris 2020, 9:45
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Latviešu modele un skaistumkaraliene Diāna Kubasova jau kādu laiku mitinās eksotiskajā Bali salā. Savā Instagram kontā viņa pavēstīja grandiozus jaunumus.

Diāna Kubasova atzīst, ka šajā Covid-19 pandēmijas laikā cenas Bali ir nokritušās. Modele šādu cenu kritumu attiecina tieši uz villu cenām.

Viņa atzīst, ka šis ir labākais laiks, lai investētu, tāpēc viņa ir izdomājusi iegādāties villu Bali.

"Kļūstu pilnīgi par balinēzieti," tā viņa komentē savu ideju par villas iegādi.

Saviem Instagram sekotājiem Diāna parādīja, kādas villas viņa uzskata par iespējamām, lai iegādātos. Viņa atzīst, ka iegādājoties īpašumu, tā būs ne tikai lieliska iespēja, lai investētu, bet arī tā kalpos kā viņas mājvieta.

Modele izvēlējusies aplūkot, galvenokārt, tādas villas, kuras ir vēl projekta stadijā.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Šāda īpašuma iegāde izmaksā 260 tūkstošus eiro.

Kā otru iespējamo varinatu, Diāna ir izvēlējusies arī villu, kura ir vēl tapšanas procesā.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Otrs modeles varinats izmaksā 305 tūkstošus eiro. Lai saprastu kā izskatīsies viņas noskatītā villa, viņa dalās ar iespējamo īpašuma dizainu.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Ekrānuzņēmums no Instagram

Ekrānuzņēmums no Instagram

Viņa atzīst, ka ir cilvēks, kuram patīk iesaistīties dažādās afērās. Ikdienā viņa ir ļoti aktīva. Viņa nodarbojas ar tenisu, golfu, mācās braukt ar motociklu, attīsta savu biznesu, piedalās fotosesijās.

Jau iepriekš tika ziņots, ka Covid-19 pandēmijas laiku modele Diāna Kubasova aizvada Indonēzijā, Bali salā. Iepriekš viņa bija paziņojusi, ka ir centusies tikt četras reizes atpakaļ uz Latviju, taču tas nav izdevies. Lai arī pirms kāda laika tika ziņots, ka Bali sala atkal tiks atvērta tūristiem, taču tā nenotika. Kubasova dalījās ar lietderīgiem padomiem visiem tiem, kuri vēlas nokļūt uz eksotiskās salas. Lai arī Indonēzijas robežas oficiāli ir slēgtas un tūrisma vīzas netiek izsniegtas, viņ atzina, ka pēdējo nedēļu laikā vairāk kā 10 000 cilvēku no visas pasaules jau ir ielidojuši Bali.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas