Linda Mūrniece-Freiberga: Šodien domāju - kāpēc neizmācījos par dakteri vai māsiņu?

tautaruna.lv 4.janvāris 2021, 20:42
 
Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency
Eksministre un uzņēmēja Linda Mūrniece-Freiberga atklājusi, ka labprāt tagad palīdzētu mediķiem saspringtajā pandēmijas laikā.
"Kādreiz, kad viss bija vai šķita slikti, recepte bija - sapucēties un iet cilvēkos. Izvēlēties starp pasākumiem un smaidīgi runāties. Tas bija kā pārkāpt pāri tam, ko nevari. Savākties ārēji un līdz ar to arī to apjukušo cilvēku sevī.
Šodien domāju - kāpēc es neizmācījos par dakteri, māsiņu? Par kaut ko noderīgu. Tad varētu tagad palīdzēt cilvēkiem un pati sev. Nevis noskatīties no malas un nespēt neko kontrolēt vai mainīt.
Domāšana un klusums ir visu mūsu sabiedrotie mājās. Analizēt, plānot, sapņot var arī ieritinoties zem segas. Tiem, kas pieraduši skriet un darīt, pieņemt lēmumus un kontrolēt savu dzīvi, nepiedien čīkstēt, vai ne? Pasapņot zem segas der katram. Arī skrējējiem un stiprajiem... Recepte šodienai? Es cenšos atrast. Palīdzēsiet izdomāt? Man un paši sev. Ps. To, ka spēks jāmeklē sevī, zinu pavisam droši un arī citiem tas ir tikai tur," raksta bijusī politiķe.

Kā vēstījām, novembrī Linda Mūrniece-Freiberga sociālajos tīklos pārsteidza ar paziņojumu, ka ir apprecējusies. Pēc "Facebook" pieejamās informācijas, vīrietis ir no Liepājas un ir mentors biedrības "Dzīvības koks" nodaļā šajā vēju pilsētā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:29

Jaunākās diskusijas