Sprādziens Āgenskalnā: brīdina vietējos, kuri atpūšas tuvējā parkā

Lelde Veinberga 4.janvāris 2021, 18:34
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64 Photo Agency
Pēc sprādzienā ēkā Āgenskalnā, Rīgā, tuvējie iedzīvotāji tiek brīdināti par sīkām ēkas atlūzām, kuras var atrasties tuvējā Jaunatnes dārzā. Sīkie būvgruži iesaluši parka nogāzēs, pa kurām parasti ziemā šļūc bērni.

"Pagājušā gada nogalē Melnsila ielā 2 notika sprādziens, lauskas un ēkas atlūzas sabira arī Jaunatnes dārzā.

Lielumu sakritušo būvgružu dārznieki jau ir novākuši, bet ir palikuši dažādi sīki atkritumi, kas var būt asi un radīt bīstamību tiem, kas grib šļūkāt pa nogāzēm.

Šobrīd, diemžēl, nevaram novākt visus sīkumus līdz pēdējam, jo tie ir iesaluši. Esiet, lūdzu, piesardzīgi!" aicina "Rīgas dārzi un parki" pārstāvji.

Jau ziņots, ka naktī uz pagājušo ceturtdienu pēc sprādziena izcēlās ugunsgrēks trīsstāvu dzīvojamā mājā Rīgā, Melnsila ielā 2. Ugunsdzēsēji izsaukumu uz notikuma vietu saņēma plkst.1.22, bet plkst.3.40 degšanu izdevās lokalizēt.

Saskaņā ar dabasgāzes sadales sistēmas operators "Gaso" iepriekš pausto sprādziens ēkā Rīgā, Melnsila ielā 2, nav saistīts ar uzņēmuma "Gaso" apkalpotajiem gāzesvadiem. Sāktajā kriminālprocesā kā galvenā versija tiek izskatīta gāzes eksplozija, bet tiek izskatītas arī citas versijas. "Visticamāk, sprādzis gāzes balons, tomēr precīzs traģēdijas iemesls tiks skaidrots izmeklēšanas laikā," piebilda Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:20

Jaunākās diskusijas