Salceviča aicina vientuļos vīriešus atsaukties mīlestības meklējumiem

tautaruna.lv 4.janvāris 2021, 16:00
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Indra Salceviča ir ne tikai talantīga stiliste un modes blogere, bet kā viņa pati atzīst, tad arī lieliska savedēja.

Salceviča atzīst, ka aizgājušajā gadā viņai veiksmīgi ir padevusies savedējas loma.

Pagājušajā gadā Indra savā Instagram kontā bija ievietojusi amizantu sludinājumu. Pēc šī sludinājuma ievietošanas rezultās bija lielisks, divi cilvēki atrada viens otru.

"Aizvadītā gada atskatā es sevi pasludināju par gada savedēju," pauž Indra.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Pēc veiksmīgās pagājušā gada pieredzes Indra nolēmusi turpināt iesākto un aicina atsaukties vīriešus, kuri vēlas izmēģināt savu veiksmi un mēģināt atrast savu otro pusīti.

Indra aicina savas sekotājas dalīties ar pazīstamu vīriešu kontaktinformāciju, kuri pašlaik ir vieni un vēlas atrast savu otro pusīti. Vecumam nav nozīmes.

"Tev ir kolosāls, atraktīvs draugs, brālis, tētis vai kolēģis, kurš blandās pa Latvijas ārēm mīlestību meklējot?" šādi viņa uzrunā savas sekotājas, lai tās padalās ar lieliskajiem, vientuļajiem vīriešiem, kuriem notiekti būtu jāatrod otra pusīte.

Viss, kas ir jādara ir jāaizsūta viņai apraksts un pāris fotogrāfijas.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Jau tagad viņas sludinājumam ir atsaukušies vai arī, kāda dāma nosūtījusi, piecu vīriešu anketas, kuras viņa ir ievietojusi savos Instagram storijos.

Jau vēstīts, ka Indra Salceviča ir izveidojusi sevis iemīlēšanas blogu "morethansize.com". Viņa aktīvi dalās ar savām pārdomām sociālajos medijos un aicina sievietes sevi iemīlēt, tādas kādas viņas ir.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas